Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Logo Peter Dekker InstallatieScherminstallaties zijn van groot belang voor het creëren van het juiste klimaat in de kas. Naast het creëren van het juiste klimaat heeft een scherminstallatie nog meer voordelen zoals het besparen van energie, het reguleren van de juiste lichthoeveelheid en luchtvochtigheid in de kas. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor onderdelen van scherminstallaties die geïnstalleerd zijn door Peter Dekker Installaties. Je wilt namelijk altijd voorkomen dat je scherminstallaties kapot gaat of stil staat.

PDI levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige scherminstallaties. PDI levert scherminstallaties waaronder het Veerblok, Slip-in systeem en PDI roll-motor voor de professionele glastuinbouw. Deze installaties zijn toonaangevend voor de professionele teler van nu.

Via de Onderdelenzoeker vind je snel en eenvoudig jouw onderdelen voor scherminstallaties van Peter Dekker. Of het nu gaat om onderdelen voor PDI horizontale scherminstallaties, PDI gevels-, twinrollen- en dekwandeninstallaties of PDI bevestigingsmaterialen; je vindt het allemaal in onze Onderdelenzoeker


Onderdelen voor evels, twinwanden en dekrolinstallaties

Bekijk alle

Bevestigingsmaterialen scherminstallatie

Bekijk alle

Onderdelen voor horizontale scherminstallaties

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over de schermonderdelen van Peter Dekker Installaties?

Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link