Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Pöppelmann TEKU® - Een sterke en betrouwbare partner

Sinds 1949 is Pöppelmann een familiebedrijf met 5 productievestigingen, 550 spuitgietmachines, thermovormers en extruders  en ontwikkelden zich tot een toonaangevende fabrikant in de kunststofverwerkende industrie. Meer dan 2.000 hooggekwalificeerde medewerksters en medewerkers staan voor het succes.

Het bedrijf Pöppelmann TEKU® ontwikkelt en produceert plantenpotten en teeltsystemen voor de commerciële tuinbouw. De verscheidenheid van het TEKU®-assortiment met meer dan 600 producten in meer dan 2.000 uitvoeringen biedt de optimale oplossing voor elke cultuur. Van potten en trays tot individuele bedrukkingen, bij Pöppelmann TEKU® krijgt u alles uit één hand.

Door de interactie van tuinbouwexpertise en kunststof technische knowhow in productontwikkeling, zetten de innovatieve TEKU®-producten in teelt en -verwerking de technische norm in de markt. Profiteer van de toegevoegde waarde van Pöppelmann TEKU® voor de beste planten, maximale efficiëntie en effectief behoud van natuurlijke hulpbronnen. 

Naast het toonaangevende productaanbod overtuigen zijn eersteklas service en uitgebreide klantenservice  klanten over de hele wereld. En dankzij de uitstekende leveringscapaciteit is Pöppelmann TEKU® altijd een betrouwbare partner. De kwaliteit "made by Pöppelmann" wordt gewaardeerd in meer dan 90 landen over de hele wereld. Ondanks deze internationale oriëntatie blijft Pöppelmann een familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan een goed persoonlijk contact.

Meest verkochte producten

Onlangs toegevoegd

PÖPPELMANN blue® - Zo sluiten we de grondstoffencyclus

Bronsbesparende plantenpotten gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Milieu- en klimaatbescherming wordt steeds belangrijker voor de eindconsument. En ook voor ons is het onderwerp 'behoud van hulpbronnen' belangrijk. Daarom komen de kunststoffen die in de kleur "Recycling Blue" voor onze plantenpotten worden gebruikt, direct uit de prullenbak en komen daar ook weer terug. Dit maakt een gesloten grondstoffenkringloop mogelijk. Dit initiatief noemen we PÖPPELMANN blue®. Lees meer over het verwerkingsproces.
Meer informatie
Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen over Pöppelmann? Via onderstaand formulier kom je in contact met onze specialisten, op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.


Sonja Buurman
Productspecialist verpakking & ontwerp


Do not delete this link