Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Prins Maasdijk

Prins Maasdijk

Prins MaasdijkMet een heftruck maak je het makkelijk om voorwerpen te vervoeren of te tillen en stapelen. Zo gebruik je een vorkheftruck voornamelijk voor voorwerpen die op pallets staan, deze zijn namelijk heel makkelijk te vervoeren met een heftruck. 

Prins Maasdijk is een leverancier die kan voorzien in heftrucks. De heftrucks van Prins Maasdijk zijn gekenmerkt met een hoge terreinvaardigheid en een lage bodemdruk vanwege de banden en afneembare contragewichten. Zo kan de 
machine op meerdere soorten ondergrond rijden zonder dat deze vast komt te staan. Het assortiment van Prins Maasdijk bevat vier soorten heftrucks: 
  • De Prins Tiger. Dit zijn de bekendste heftrucks van Prins, gebaseerd op de Cesab heftrucks van Toyota. Deze heftruck kenmerkt zich door afneembare contragewichten wat de flexibiliteit van de heftruck verhoogt. Bij Royal Brinkman vind je deze heftrucks op zowel diesel als gas, met een verschillende breedtes (XL: 1300mm of XXL: 2000mm) en hefcapaciteit: 1000 kg, 1200 kg, 1500 kg, 1800 kg
  • De Prins Boxer. Deze heftruck is er alleen met een Kubota dieselmotor en is volledig hydraulisch aangedreven. Ook deze heftruck is ervoor gemaakt om af te wijken van het verharde pad. Deze heftruck heeft een breedte van 1400mm en de vork kan +-1400mm minder hoog reiken dan de Prins Tiger. Bij Royal Brinkman vind je deze heftruck met 1000 kg hefcapaciteit en 1500 kg hefcapaciteit.
  • De Prins Sprinter. Deze heftruck kenmerkt zich door zijn wendbaarheid en is speciaal ontwikkeld voor vloeren met weinig draagkracht. De motor van  de heftruck is een Kubota dieselmoter. Bij Royal Brinkman vind je één soort met een breedte van 1300mm en een hefcapaciteit van 1000 kg. 
  • De Prins Trike. Deze heftruck bevat dezelfde capaciteiten als de Prins Sprinter, alleen bevat deze heftruck 3 wielen. Hierdoor wordt de belasting gelijkmatig verdeeld over de vloer. De Prins Trike is bijna 2000mm breed en heeft 1000 kg hefcapaciteit. 


Prins Tiger heftruck

Bekijk alle

Overige heftrucks van Prins

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over heftrucks of over deze leverancier?

Heb je vragen over de toepassing van heftrucks, of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link