Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Prins Maasdijk

Prins Maasdijk

Prins MaasdijkMet een heftruck maak je het makkelijk om voorwerpen te vervoeren of te tillen en stapelen. Zo gebruik je een vorkheftruck voornamelijk voor voorwerpen die op pallets staan, deze zijn namelijk heel makkelijk te vervoeren met een heftruck. Prins Maasdijk is een leverancier die kan voorzien in heftrucks. De heftrucks van Prins Maasdijk zijn gekenmerkt met een hoge terreinvaardigheid en een lage bodemdruk vanwege de banden en afneembare contragewichten. Zo kan de machine op meerdere soorten ondergrond rijden zonder dat deze vast komt te staan. Het assortiment van Prins Maasdijk bevat vier soorten heftrucks: De Prins Tiger, met afneembare contragewichten wat de flexibiliteit van de heftruck verhoogt. De Prins Boxer, bevat een Kubota dieselmotor en is volledig hydraulisch aangedreven. Ook deze heftruck is ervoor gemaakt om af te wijken van het verharde pad. De Prins Sprinter is speciaal ontwikkeld voor vloeren met weinig draagkracht en heeft een goede wendbaarheid. De Prins Trike bevat dezelfde capaciteiten als de Prins Sprinter, alleen bevat deze heftruck 3 wielen. Hierdoor wordt de belasting gelijkmatig verdeeld over de vloer. Let op! Voordat je een heftruck mag berijden, moet je in het bezit zijn van een heftruckcertificaat.

Daarnaast kan Prins Maasdijk ook voorzien in aggregaten voor allerlei toepassingen. Door een elektrische storing is het niet fijn als bepaalde machines of installaties in de kas stil komen te staan. Daarnaast kan het ook zijn dat er tijdelijk extra stroom nodig is. Je kunt er voor kiezen om een noodaggregaat te plaatsen of tijdelijk een aggregaat te gebruiken. Op royalbrinkman.nl kun je terecht voor mobiele aggregaten. Van kleine draagbare aggregaten van 1,8 kVA tot en met grote verrijdbare aggregaten tot 8 kVA. 


Prins Maasdijk is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


 • 9 tips voor het veilig werken met een heftruck

  Kijk altijd uit met het berijden van een heftruck. Het rijden met een heftruck kan gevaarlijk zijn en zorgen voor bedrijfsongevallen. Zo kun je tijdens het rijden onverwachts worden gedwongen om uit te wijken. Of een collega passeert per ongeluk je pad, waardoor je geen andere keuze hebt dan ingrijpen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de lading van de heftruck kantelen. Situaties als deze komen regelmatig voor, hoe goed de bestuurder van de heftruck ook kan rijden. Wij geven 9 tips voor het veilig werken met een heftruck.

  Meer weten? 


 • Bekijk de video over Prins Maasdijk

  In deze video krijg je een indruk van Prins Maasdijk. Zo zie je hoe het bedrijf eruit ziet, een stuk magazijn en de werkplaats. Ook krijg je een indruk van de showroom.
  Prins Maasdijk bestaat uit 2 organisaties, Prins Mechanisatie en Prins Motoren. Zo bieden zij allerlei logistieke oplossingen in de vorm van horizontaal of verticaal transport voor zowel verkoop als verhuur. Zelf hebben ze eigen heftrucks in het assortiment. Deze ontwerpen en bouwen ze op eigen locatie. Daarnaast kun je ook bij Prins Maasdijk terecht voor de Kubota dieselmotoren, waarvan Prins Maasdijk de importeur is. Ook kan Prins Maasdijk met Prins Motoren voorzien in allerlei soorten aggregaten, welke je ook in ons assortiment kunt vinden. 

  Het bekijken van deze video kost je slechts 1,5 minuutSpecialisten platformVraag over heftrucks of generatoren, of over deze leverancier?

Heb je vragen over de toepassing van heftrucks, of wil je meer informatie ontvangen? Of zou je graag wat meer willen weten over de generatoren? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link