Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Roveba 

Roveba

Fietsen van RovebaIn de tuinbouw is efficiënt werken een begrip. Zo kan het lopen naar de andere kant van het bedrijf al snel 5 tot 10 minuten per keer in beslag nemen. Er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van andere oplossingen dan lopen, zoals steppen of fietsen. De fietsen van Roveba kunnen hier bij helpen. Roveba levert bedrijfsfietsen in meerdere kleuren, maten en typen. Zo is er altijd een fiets die past bij jouw werkzaamheden waardoor je de fiets makkelijk in gebruik kunt nemen. In het assortiment vind je de standaard en de luxe uitvoering van de fiets. De luxe uitvoering is voorzien van meer opties zoals een stuurslot en een dubbele standaard. Heb je behoefte aan een transportdrager? Bekijk dan de fietsen met een transportdrager


Roveba is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

 

Standaard fietsen

Bekijk alle

Luxe fietsen

Bekijk alle

Fietsen met een rekje voorop

Bekijk alle

Vraag over een fiets of deze leverancier?

Specialisten platformFietsen zijn er in verschillende kleuren, maten en hoeveelheden. Tevens is het ook mogelijk om een fiets op maat te laten maken, voorzien van een eigen logo. Heb je hierover vragen of behoefte aan een advies? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link