Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Rubbermagazijn


Rubbermagazijn

Rubbermagazijn bij Royal BrinkmanIn een tuinbouwonderneming gebeurt veel. Meerdere processen kunnen vaak naast elkaar lopen: een vrachtwagen komt het eindproduct ophalen, er is bezoek van een telersgroep welke het bedrijf willen zien, een leverancier komt materialen brengen en een deel van de werknemers hebben pauze. Zo kan het in de schuur druk zijn met mensen en machines. Daarom is het belangrijk om een veilige situatie te creëren. Denk hierbij aan rubberen materialen zoals ringmatten en hoekprofielen. Rubbermagazijn is een leverancier welke hierin kan voorzien. Rubbermagazijn is specialist in technisch rubber en kunststof producten. Zij vullen het assortiment van Royal Brinkman aan met drempelhulpen, kabelbruggen, ringmatten, borstels en connector voor ringmatten, hoekprofielen, oprijplaten en de granulaat tegels. Rubbermagazijn zet zich in op snelheid, service en klantgerichtheid. Zo kun je met verschillende toepassingen altijd een veilige situatie creëren. 


Rubbermagazijn is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Rubbermat en accessoires

Bekijk alle

Kabelbruggen

Bekijk alle

  • Veiligheid in de schuur of sorteerruimte, hoe doe je dat?

    In de schuur of de sorteerruimte is het vaak een komen en gaan van medewerkers, bezoekers, heftrucks en vrachtwagens. Dat zorgt in de praktijk nog wel eens voor onveilige situaties. Daarom is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteed aan veiligheidsmaatregelen in deze ruimtes. In dit artikel zet onze specialist een aantal tips op een rij.  


    Meer weten? 


  • Bekijk de video over Rubbermagazijn

    In deze video vind je meer informatie over Rubbermagazijn. Je ziet onder andere hoe rubber gemaakt wordt en waar Rubbermagazijn haar rubber vandaan haalt. Daarna krijg je een indruk van de locatie van Rubbermagazijn. Rubber wordt in veel sectoren gebruikt. Bij Rubbermagazijn maken ze dan ook veel spullen van rubber: slangen, profielen, kabelbruggen, matten, tegels, etc. Deze spullen worden overal en voor elke toepassing afgeleverd. Ook voor de service kun je bij de klantenservice of in de showroom van Rubbermagazijn terecht. 


    Het bekijken van deze video kost je slechts 2,5 minuut.


specialisten platform

Vraag over de producten of over Rubbermagazijn?

Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link