Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Logo SavalKapitaalgoederen waar je bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wil je goed beveiligd hebben. Ook op tijden dat je niet in het bedrijf aanwezig bent. Zo zijn bepaalde punten in het bedrijf meer brandgevoelig dan andere. En hier is een oplossing voor: een automatische branddetectie- en –blussysteem. Saval Brandbeveiliging spelen hierop in met deze systemen. Het systeem wordt van tekening tot inbedrijfstelling en volgens jouw situatie en wensen uitgevoerd. Saval weet precies wat je nodig hebt om je brandveiligheid te optimaliseren. Er zijn veel oplossingen om voor branddetectie- en -blussystemen. Zo heb je een automatisch blussysteem met gas of poeder voor een brandgevoelige ruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om een blussysteem te installeren in een accu


Saval Brandbeveiliging is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


Oplossingen brandveiligheid


  • Bekijk de video over Saval Brandbeveiliging

    In deze video zie je de werking van een van de systemen welke zelf brand kan herkennen en kan blussen: het Reflex systeem. Dit is een systeem welke in een gesloten ruimte wordt geplaatst. Zodra er dan brand ontstaat in deze ruimte, krijgt het systeem en melding en gaan de brandblussers aan. De brandsystemen kunnen naar wens het vuur blussen met gas of met poeder. Dit zijn beide effectieve manieren, maar bij het poeder kan er meer schade achterblijven na het blussen. 


    Het bekijken van deze video kost je slechts een halve minuut.


Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Voor vragen over dit product vul je onderstaand formulier in. Onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link