Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Seahorse Diving

Seahorse Diving

Logo Seahorse DivingSeahorse Diving is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het repareren van lekkages in het bassin. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van beroepsduikers. Om ongelukken te voorkomen vereist de duikwereld goed opgeleide duikers. Dit geldt zeker voor de beroepsduikers. Het team van Seahorse Diving staat borg voor veiligheid en kwaliteit.

In de tuinbouwwereld is Seahorse Diving een goede bekende. Al vele jaren weet dit bedrijf deze lekkages zowel boven als onder water te repareren. Ook voor het reinigen van waterbassins en silo's staan zij garant, waarbij het kostbare water niet weg hoeft te lopen om toch een schoon bassin te verkrijgen. Geen narigheid meer als verstoppingen van leidingen en/of filters, kwalitatief goed water en het bassin of de silo is gelijk geïnspecteerd of gerenoveerd. Ook voor het repareren van de silo kun je bij Sea Horse Diving terecht. 


Populaire diensten van Seahorse diving

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over een van deze diensten of zou je meer informatie willen ontvangen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link