Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

The Tape Factory

The Tape Factory is de producent van The Fresh Sealer, een machine voor het automatisch tapen van bloemen aan een verwerkingslijn. Het bedrijf is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen DGA en Innoseal. Opererend met de hoofdvestiging in Nederland en een full service nevenvestiging in de Verenigde Staten heeft The Tape Factory een basis voor wereldwijde dekking, die samen met partners zoals Royal Brinkman kan worden gerealiseerd.

Het systeem van The Fresh Sealer is gebaseerd op het gepatenteerde sluitsysteem van moederbedrijf Innoseal, bekend van het sluitsysteem dat bestaat uit tape en papier en wordt gebruikt bij onder andere de bakker en de supermarkt. Hiermee biedt The Fresh Sealer een goede oplossing voor het automatisch tapen van boeketten aan een verwerkingslijn.

» Bekijk hier alle producten van The Tape Factory

Video: XL Sealer - Taper voor het binden van boeketten


Populaire producten van The Tape Factory

Bekijk alle

Fresh Sealers van The Tape Factory

Bekijk alle
  • Met de Fresh Sealer kunt u snel en eenvoudig geautomatiseerd boeketten tapen, de zakjes chrysal kunnen hierin worden meegenomen. De tape die gebruikt wordt is gelijk aan de wereldwijd bekende Innoseal tape die je mogelijk kent van de professionele zaksluitingen in bakkerijen en supermarkten. 

Do not delete this link