Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Tempro

Tempro

Logo TemproSteeds meer telers hebben behoefte om meer zaken in het tuinbouwbedrijf te meten. Omgevingsfactoren zoals het vochtgehalte en de temperatuur worden steeds belangrijker omdat de kwaliteitseisen van voedsel steeds hoger worden. Zo is het ook in het logistieke proces belangrijk om de omgevingsfactoren van het product te monitoren. Hiervoor kun je gebruik maken van dataloggers. Tempro is gespecialiseerd in het meten en registreren van omgevingsparameters zoals temperatuur en vocht met dataloggers. Deze data is makkelijk in te kijken door de loggers in de USB poort van de desktop te pluggen. Tevens kan de data op afstand worden ingelezen, via wifi. Deze draadloze dataloggers kunnen met een stroomadapter langer op 1 plek blijven hangen. Zo ben je als teler altijd op de hoogte van de ontwikkeling van het product tijdens bijvoorbeeld de transport. Een datalogger kan worden uitgebreid met een dataopslag in de cloud, dit is een abonnement waarbij data die gegenereerd is door de dataloggers in de cloud kan worden opgeslagen. Op deze manier kun je overal de data inzien.  


Tempro is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Dataloggers

Bekijk alle

Asseccoires van dataloggers

Bekijk alle

  • Bekijk de video over Tempro

    In de video van Tempro kun je zien wat de werkwijze is van de El-Mote draadloze datalogger, in combinatie met de dataopslag in de cloud. Zo kan de datalogger altijd de gegevens meten en verzenden naar de cloud. De cloud zal de gegevens versturen naar de apparaten welke aan de cloud zitten gekoppeld. Vanaf deze apparaten kan dan altijd de data ingezien worden. Ook zie je in de video hoe makkelijk het is om een apparaat aan de datalogger te koppelen.  

    Het bekijken van deze video kost slechts 2 minuten

Specialisten platformEen vraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over de toepassingen voor het gebruik van dataloggers of over dataloggers zelf? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link