Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Ten Have Seeds

Ten Have Seeds

Logo Ten Have SeedsHet aanzicht van het bedrijf is belangrijk voor de eerste indruk en de uitstraling van de tuinbouwonderneming. Heb je rondom het bedrijf (ruimte voor) een gazon? Dan kun je gemakkelijk de tuin opfleuren met de bloemenmengsels van Ten Have Seeds. Ten Have Seeds is al 20 jaar lang een specialist in uiteenlopende zaadmengsels. Het assortiment bloemenmengsels van Ten Have Seeds is gevarieerd en bevat diverse kleurrijke mengsels van zowel eenjarige als meerjarige bloemen. De bloemenmengsels hebben een heerlijke geur die vlinders en bijen kunnen aantrekken.


Ten Have Seeds is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Bloemenmengsels

Bekijk alle

Zaai benodigdheden


  • Hoe zaai je bloemenmengsels?

    Het is vrij gemakkelijke om bloemenmengsels te zaai. Ten eerste verwijder je de planten- en grasresten. Vervolgens is het belangrijk dat je de grond zaai-klaar maakt middens een 
    hark of schoffel. Daarna kun je de zaadjes gelijkmatig uitstrooien. Je kunt het zaad hiervoor mengen met zand wat een klein beetje nat is, zodat het makkelijker wordt de zaadjes gelijkmatig te spreiden. Hierbij is het belangrijk dat je zowel horizontaal als verticaal het zaad over de grond strooit, denk hierbij aan ongeveer 1 gram per vierkante meter. Als laatste moet je de zaadjes oppervlakkig in de grond harken en met de achterkant van de schoffel aandrukken.

    Tip
    ! Verdeel de zaad vooraf in porties, zodat je zeker weet dat je genoeg hebt voor het hele gazon. Gebruik voor grote stukken grond stokjes om de zaaibanen aan te geven.

Specialisten platformVraag over de bloemenmengsels of over deze leverancier?

Heb je vragen over de bloemenmengsels, of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link