Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Terra trainingen

Terra trainingen

Logo terra trainingenHet wordt steeds lastiger om goed personeel te vinden. Daarom is het belangrijk om te focussen op het personeel wat je al in huis hebt. Een van de mogelijkheden om het personeel in huis bepaalde skills te leren of beter te laten samenwerken, is het gebruik maken van trainingen. Een van onze partners welke kan voorzien in trainingen is Terra Trainingen. Zij hebben een aantal trainingen voor meerdere toepassingen, zoals het behalen van een heftruckrijbewijs tot het verlengen of behalen van een spuitlicentie en dus erg toepasbaar in de tuinbouw. De trainers verzorgen cursussen op verschillende vakgebieden, waarbij men veelal nog op de werkvloer actief is. Actuele kennis en praktische instelling is hierbij een must. Niet leren vanuit een lesboek, maar praktijkvoorbeelden waarmee deelnemers dagelijks mee te maken hebben.


Terra Trainingen is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Cursusoverzicht verlengen

Bekijk alle

Cursusoverzicht communicatie

Bekijk alle

  • Spuitlicentie halen: wat moet je weten?

    Om op een glastuinbouwbedrijf te mogen werken met gewasbeschermingsmiddelen, dien je in het bezit te zijn van een spuitlicentie. De spuitlicentie is in het leven geroepen om gevaarlijke situaties en ongelukken door verkeerd gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te voorkomen. Wil je je spuitlicentie halen, dan is het handig om van tevoren een aantal dingen te weten. Wij zetten deze zaken voor je op een rij. 


    Meer weten? 


  • Heftruckcertificaat halen: dit moet je weten

    Heftrucks worden in de tuinbouw veel gebruikt, bijvoorbeeld voor het laden, lossen en verplaatsen van producten en materialen. Rijd je met een heftruck, dan is het belangrijk dat je goed weet wat je doet, zodat de kans op bedrijfsongevallen zo klein mogelijk is. Vaak wordt er daarom gekozen om personen die rijden met een heftruck een heftruckcertificaat te laten behalen. Maar hoe werkt dat eigenlijk, zo’n heftruckcertificaat? In dit artikel geven wel uitleg.


    Meer weten? specialisten platformEen vraag over een van de trainingen / cursussen?

Heb je een vraag over een van de trainingen of cursussen, of heb je behoefte aan advies? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link