Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Van de Lande


Van de Lande

Logo VDLVan de Lande is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Elk Van de Lande product ondergaat strenge visuele en functionele controles. Daarmee geven we onze afnemers wereldwijd de zekerheid van topkwaliteit.

Relaties die dit bedrijf bezoeken, zijn vaak onder de indruk van de productiecapaciteit. Tachtig spuitgietmachines produceren volcontinu ongeveer 4500 verschillende producten uit PVC. Van de Lande is uniek in haar werkwijze. Want naast het spuitgieten bieden zij ook handvorm productie. Seriewerk en maatwerk gaan zo hand in hand. Altijd weten zij de beste oplossing te realiseren.
Deze innovatieve aanpak heeft geresulteerd in productlijnen van PVC-U, PVC-C, PP en PE. In talloze kleuren en accenten. Plus maatwerk voor bijzondere en/of uitzonderlijke toepassingen.

Ben je opzoek naar een product? Gebruik dan de PVC keuzehulp en vind in 3 stappen eenvoudig het juiste hulpstuk!


Irrigatie

Bekijk alle

  • Bekijk de aflevering van Van der Lande

    Dit keer reizen we af naar Raamsdonksveer voor een bezoek aan Van de Lande, de leverancier van PVC en PE fittingen voor de tuinbouwsector. Van de Lande levert sinds 1956 aan de glastuinbouw. In dat jaar begon Van de Lande PVC fittingen voor irrigatie en beregening te ontwikkelen. Inmiddels doen zij dat al ruim zestig jaar. Naast PVC fittingen ontwikkelen zij ook vlinderkleppen, kogelkranen en PE klemfittingen. 

Vragen over PVC of Van der Lande?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link