Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Van Ee Buitenspeelgoed

Van Ee Buitenspeelgoed

Logo van EeHet is goed om te investeren in de medewerkers. Door te investeren in een stukje fun op de werkvloer, kan motivatie en daardoor prestatie worden verhoogd. Ook bevordert dit de sfeer in het team waardoor de samenwerking tussen collega's meer soepel verloopt. Zo kun je bijvoorbeeld picknicktafels plaatsen zodat er bij mooi weer buiten geluncht kan worden. Ook tafeltennistafels of voetbaltafels dragen bij aan fun op de werkvloer. 

Van Ee Buitenspeelgoed is een partij die daarin kan voorzien. Van Ee Buitenspeelgoed is goed voor kwalitatief hoogwaardig materiaal, wat zij aan de schuur bij jou kunnen leveren. Het assortiment bestaat onder andere uit trampolines, schommels, skelters, picknicktafels, tafelvoetbal en voetbaldoelen en speeltoestellen.


Van Ee Buitenspeelgoed is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Accessoires voor buitenspeelgoed

Bekijk alle
  • Zo verhoog je het werkplezier | 4 tips

    werkplezier zorgt voor betere prestaties, gemotiveerder personeel en minder ziekteverzuim. Maar kun je het werkplezier bevorderen? In dit artikel lees je 4 tips. Zo heeft muziek op de werkvloer een zeer positieve kracht op medewerkers. Maar ook het zorgen voor funfactor is makkelijk te regelen en heeft een positief effect. Daarnaast blijft het altijd belangrijk om hard werken te belonen..


    Meer weten? 
  • Bekijk de video van Van Ee Buitenspeelgoed

    In de video van Van Ee Buitenspeelgoed kun je zien dat veiligheid goed samen gaat met het gebruiken van de trampoline. Rond de kas zit vaak veel grond. Voor kinderen heerlijk om te spelen! Met producten van Van Ee Buitenspeelgoed zit je goed als het gaat om speelgoed. Ook in de video zie je dat veiligheid belangrijk is en dat ze hierin kunnen voorzien.

    Het bekijken van deze video kost je slechts een halve minuut

Do not delete this link