Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Verhoeven Boerderij Automaten

Verkoopautomaten voor groente, fruit en bloemen


Steeds meer tuinbouwbedrijven verkopen hun vers geteelde producten op eigen terrein. Dit is voor de teler een mooie manier om zijn producten lokaal populair en bekend te maken. Echter mag de verkoop hiervan niet zorgen voor veel werk en gedoe. De verkoopautomaten van Verhoeven kunnen hierbij helpen. Verhoeven boerderij automaten is een specialist op het gebied van gekoelde en ongekoelde automaten. Zo zijn er veel mogelijkheden om de automaat helemaal in te richten op het soort product.

De automaten kunnen onbemand op eigen terrein staan, bijvoorbeeld op een plaats waar veel verkeer langs komt. De machines zijn groot en zullen daardoor voor voldoende aandacht zorgen. Voor de consument is het een trend om lokaal, vers en vertrouwd voedsel te kopen. Deze automaten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ze zijn duurzaam en ecologisch. Dit maakt de automaten heel goed geschikt voor verkoop van levensmiddelen.
» Klik hier voor meer productinformatie

De voordelen van Verhoeven Boerderij Automaten

• Persoonlijk advies over de samenstelling van de automaat
• Een veilige en geschikte automaat bespaard tijd en geld
• De automaat kan ingericht worden naar eigen behoefte, voor zowel bloemen als groente en fruit

 Verhoeven Boerderij Automaten Verhoeven Boerderij Automaten

Meer informatie over verkoopautomaten? 

Specialisten platformVoor de installatie van een automaat is het belangrijk om te weten welke groente of bloemen via het automaat verkocht zullen gaan worden. Ben je geïnteresseerd in automatenverkoop, heb je hierover vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. 


De boerderij automaten

Do not delete this link