Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
logo vlpDeze flexibele afscheidingen zijn ook in de tuinbouw van toepassing. Hiermee kunnen ruimtes gescheiden worden, waardoor het klimaat beter beheerst kan worden. Een makkelijke oplossing is bijvoorbeeld het gebruik van strokengordijnen. Met de onderdelen hiervan kun je deze zelf makkelijk in elkaar zetten of vervangen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een schuif- of middenrolwand als je een plaag wilt begrenzen in een bepaald deel van de kas.

Van Leeuwen Plastics (VLP) heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in flexibele afscheidingen, van automatische deuren tot hefluiken en geluidwerende gordijnen. Het gehele traject van advies, ontwerp, productie en montage hebben zij geheel in eigen beheer, hierdoor kan eenvoudig maatwerk gerealiseerd worden. VLP is sinds 2002 VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat gewerkt wordt volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) richtlijnen.


VLP is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Industriële doorgangen

Bekijk alle

Flexibele afscheidingen

Bekijk alle

Onderdelen van flexibele afscheidingen

Bekijk alle

  • Bekijk de video van VLP

    In deze video zie je het op- en afrollen van een Dynaco snelroldeur.

    Het bekijken van deze video kost je slechts een halve minuut

Specialisten platformEen vraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over flexibele afscheidingen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link