Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Logo VLPVan Leeuwen Plastics (VLP) heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in flexibele afscheidingen, van automatische deuren tot hefluiken en geluidwerende gordijnen. Het gehele traject van advies, ontwerp, productie en montage hebben zij geheel in eigen beheer, hierdoor kan eenvoudig maatwerk gerealiseerd worden. 
VLP is sinds 2002 VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat gewerkt wordt volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) richtlijnen.

Deze flexibele afscheidingen zijn ook in de tuinbouw van toepassing. Hiermee kunnen ruimtes gescheiden worden, waardoor het klimaat beter beheerst kan worden. Een makkelijke oplossing is bijvoorbeeld het gebruik van strokengordijnen. Met de onderdelen hiervan kun je deze zelf makkelijk in elkaar zetten of vervangen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een schuif- of middenrolwand als je een plaag wilt begrenzen in een bepaald deel van de kas. 

Industriële doorgangen

Bekijk alle

Flexibele afscheidingen

Bekijk alle

Onderdelen van flexibele afscheidingen

Bekijk alle


Specialisten platformEen vraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over flexibele afscheidingen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link