Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Voerwaarts BV

Logo VoerwaartsVoerwaarts BV is een jong bedrijf dat zich richt op nichemarkten voor diervoeders. Zij zetten zich in op de ontwikkeling, productie en vermarkting van biggenvoeders, hobbyvoeders en voerspecialiteiten zoals zeugensupplementen en prestarters voor kalveren.  Voerwaarts BV is uiteraard GMP+ gecertificeerd en beschikt daarnaast ook over een SKAL-erkenning voor biologische voeders. 

Veel tuinders hebben om de kas een stuk land wat onderhouden moet worden. Hierop kunnen dieren worden gehouden, waardoor het onderhouden van dit stuk land niet meer nodig is. Via Royal Brinkman kan dan makkelijk dierenvoeding besteld worden. 

Meest verkochte dierenvoeding

Bekijk alle

Kippenvoer

Bekijk alle

Konijnenkorrels

  • Vandaag gingen wij op pad om de winnaar van de dierendag webshopactie te verrassen. Klanten die op maandag 3 of dinsdag 4 oktober diervoeding bestelden via de Royal Brinkman webshop, maakten kans op 100 kilo diervoeding naar keuze. Simon Vermeer van de Firma S.B. Vermeer was de gelukkige winnaar en mocht de prijs in ontvangst nemen. 

    Lees verder

Vraag over de producten of deze leverancier? 

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Voerwaarts dierenvoeding

Voerwaarts BV is een jong bedrijf dat zich richt op nichemarkten voor diervoeders. In december 2012 is Voerwaarts BV opgericht door Rob Nieuwenhuis en August Offenberg. Rob heeft meer dan twintig jaar ervaring in de mengvoederindustrie met als specialisatie de zeugenhouderij. August is ongeveer vijftien jaar actief in de diervoederwereld en heeft als specialisatie hobbymatig gehouden dieren. 
 
Voerwaarts BV richt zich op de ontwikkeling, productie en vermarkting van biggenvoeders, hobbyvoeders (private label) en voerspecialiteiten zoals zeugensupplementen en prestarters voor kalveren. Biggenvoeders en voerspecialiteiten worden geproduceerd voor collega mengvoederbedrijven en wederverkopers in Nederland en Duitsland, hobbyvoeders worden geproduceerd voor retailorganisaties, fouragebedrijven en dierenspeciaalzaken. 

Via biggenopfok.nl levert Voerwaarts BV rechtstreeks biggenmelk en biggenvoeders aan zeugenhouders. Via  kalvervoer.nl wordt een breed pakket kalvermelk, kalvervoer, mineralen en aanverwante artikelen zowel A-merken als eigen producten aan melkveehouders aangeboden. 

Voerwaarts BV is uiteraard GMP+ gecertificeerd en beschikt daarnaast ook over een SKAL-erkenning voor biologische voeders.


Skal nr.: 027889
GMP+: NL007391

Do not delete this link