Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Waterson

Waterson

Logo WatersonDe zuiveringsplicht is voor veel telers een uitdaging. Er is een strikte wet- en regelgeving voor waterbehandeling. Dit betekent een hoge investering in een zuiveringsinstallatie, maar niet direct een hoogwaardiger product of additionele inkomsten. Een van de oplossingen hiervoor is het mobiel behandelen van (rest)waterstromen. Er is geen investering nodig en waar mogelijk wordt het water ook geoptimaliseerd voor hergebruik zodat kwekers ook verdienen aan duurzaam telen. Waterson is een partner welke kan voorzien in deze oplossing. Zij zijn begonnen voor glastuinbouwondernemers met relatief weinig lozingswater. Ook kwekers met grotere watervolumes en specifieke wateruitdagingen maken inmiddels gebruik van deze diensten. Om voor te sorteren op aangescherpt beleid of om eerst de mogelijkheden tot recirculatie gericht in kaart te brengen.

Waterson biedt een betrouwbare, betaalbare en BZG gecertificeerde dienstverlening aan, afgestemd op uw situatie en behoeftes. Je kunt bij Waterson terecht voor waterzuivering door het afvalwater op te laten halen, tijdelijk gebruik bij calamiteiten, water op te slaan en tijdelijke waterzuivering op locatie vanwege gewasbeschermingsmiddelen.  


Waterson is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Mobiele oplossingen voor waterzuivering

Bekijk alle

  • Bekijk de aflevering van Waterson

    In de aflevering van Waterson nemen wij je mee naar het proces bedrijf Waterson. Er wordt verteld wat mobiele waterzuivering in houdt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Daarnaast leer je ook meer over de handhaving van de waterzuiveringsplicht en de BZG-richtlijnen. Na het kijken van de video heb je meer gevoel bij het gebruik van mobiele waterzuivering. 

    Het bekijken van deze video kost slechts 3 minuten

Do not delete this link