Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Waterson

Waterson

Logo WatersonWaterson is opgericht door Joyce & Michael, beide geboren en grootgebracht als tuinders in het kloppende hart van de glastuinbouwsector het ‘Westland’. Met een passie voor duurzaamheid en een gezond boerenverstand zijn zij de uitdagingen van de zuiveringsplicht en de strikte wet- en regelgeving voor waterbehandeling aangegaan. Het kan niet zo zijn dat elke kweker wordt opgezadeld met een hoge investering voor een zuiveringsinstallatie. Deze kostenpost levert immers niet direct een hoogwaardiger product of additionele inkomsten op. Met een dienstverlening gericht op het mobiel behandelen van (rest)waterstromen worden niet alleen de kosten verlaagd. Waar mogelijk wordt ook hergebruik geoptimaliseerd zodat kwekers ook verdienen aan duurzaam telen.

Waterson is begonnen voor glastuinbouwondernemers met relatief weinig lozingswater. Ook kwekers met grotere watervolumes en specifieke wateruitdagingen maken inmiddels gebruik van deze diensten. Om voor te sorteren op aangescherpt beleid of om eerst de mogelijkheden tot recirculatie gericht in kaart te brengen.

Waterson biedt een betrouwbare, betaalbare en BZG gecertificeerde dienstverlening aan, afgestemd op uw situatie en behoeftes. Je kunt bij Waterson terecht voor waterzuivering door het afvalwater op te laten halen, tijdelijk gebruik bij calamiteiten, water op te slaan en tijdelijke waterzuivering op locatie vanwege gewasbeschermingsmiddelen.  


Mobiele oplossingen voor waterzuivering

Bekijk alle
Do not delete this link