Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

DiBO Cleaning Systems

De missie van DiBO is het ontwerpen en produceren van professionele reinigingsmachines, -systemen en -installaties, om een oplossing te bieden voor reinigingsproblemen van alle aard. DiBO realiseert dit alles in nauw overleg en samenwerking met klanten en leveranciers. Door continu onderzoek naar de toepassing van de nieuwste technologieën in de  machines en verbeteringen met het oog op de ergonomie, zijn DiBO machines energiebesparend, milieuvriendelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Dit past in het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemingsschap.

Bekijk hier alle professionele reinigingsmachines, -systemen en -installaties van DiBO Cleaning Systems.

Meest verkocht

Bekijk alle

Demo modellen

Bekijk alle
 • DiBO Reinigingsmachines: Voor een optimale hygiëne

  Onze specialisten hebben zes reinigingsmachines voor u geselecteerd. De specialisten van de afdeling Mechanisatie geven u geheel vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden! 


  Lees verder
 • DiBO Reinigingsmachines: Voor een optimale hygiëne

  Voor het reinigen van grote vloeroppervlakken wordt in de tuinbouw vaak gebruik gemaakt van een schrobzuigmachine. Dit gaat namelijk veel sneller dan schoonmaken met de hand. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal punten. In dit artikel zet onze specialist deze aandachtspunten voor u op een rij.

  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste hogedrukreiniger?

  Op glastuinbouwbedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger voor het schoonmaken van onder andere kasopstanden, gevels, vloeren en goten, maar ook machines. Met een hogedrukreiniger kunt u eenvoudig en snel hardnekkig vuil verwijderen. Maar hoe kiest u de juiste hogedrukreiniger?


  Lees verder
Do not delete this link