Hygiëne-protocol komkommers
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling. Het hygiëneprotocol komkommer helpt hierbij! In het protocol vind je de stappen die doorlopen moeten worden voor een optimale reiniging en desinfectie tijdens de teelt, en welke maatregelen er genomen dienen te worden tijdens de teelt.
|
Let op: de adviezen in dit protocol zijn gebaseerd op toelatingen van producten in Nederland.
Verder lezen?
Dit is een premium artikel. Wil je het hele artikel lezen? Log in en krijg direct toegang tot het hele artikel.
Heb je nog geen account? Maak dan kosteloos een account aan. Zodra wij je aanvraag hebben verwerkt krijg je toegang tot het hele artikel.
Heb je nog geen account? Maak dan kosteloos een account aan. Zodra wij je aanvraag hebben verwerkt krijg je toegang tot het hele artikel.
Jasper Verhoeven, productspecialist hygiëne en desinfectie bij HortiHygienz van Royal Brinkman, geeft in deze video antwoord op veelgestelde vragen rondom hygiëne tijdens de teeltwisseling in de komkommerteelt.
Contactformulier
Staat je antwoord er niet bij? Vul het contactformulier in en Jasper Verhoeven neemt contact met je op. Op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Ook interessant voor jou
Categorieën:
Hygiëneprotocol komkommers
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling. Het hygiëneprotocol komkommer helpt hierbij! In het protocol vind je de stappen die doorlopen moeten worden voor een optimale reiniging en desinfectie tijdens de teelt, en welke maatregelen er genomen dienen te worden tijdens de teelt.
Zoek in de Kennisbank
Vind antwoord op je vraag in onze kennisbank. 600+ artikelen, geschreven door onze specialisten.
Categorieën:
Deel dit artikel
|
Let op: de adviezen in dit protocol zijn gebaseerd op toelatingen van producten in Nederland.
Ook interessant voor jou
Verder lezen?
Dit is een premium artikel. Wil je het hele artikel lezen? Log in en krijg direct toegang tot het hele artikel.
Heb je nog geen account? Maak dan kosteloos een account aan. Zodra wij je aanvraag hebben verwerkt krijg je toegang tot het hele artikel.
Heb je nog geen account? Maak dan kosteloos een account aan. Zodra wij je aanvraag hebben verwerkt krijg je toegang tot het hele artikel.
Jasper Verhoeven, productspecialist hygiëne en desinfectie bij HortiHygienz van Royal Brinkman, geeft in deze video antwoord op veelgestelde vragen rondom hygiëne tijdens de teeltwisseling in de komkommerteelt.
Contactformulier
Staat je antwoord er niet bij? Vul het contactformulier in en Jasper Verhoeven neemt contact met je op. Op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Ook interessant voor jou
Hygiëneprotocol tomaat
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling. Het hygiëneprotocol tomaat helpt hierbij!
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling. Het hygiëneprotocol tomaat helpt hierbij!
Hygiëneprotocol roos
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling.
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling.
Hygiëneprotocol bij teelt op gronddoek
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling.
Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: met behulp van verschillende hygiënemaatregelen moeten we voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnen komen of juist achterblijven tijdens de teeltwisseling.
Categorieën: