Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Futures Choice  

Futures Choice     
Samen werken we aan een betere en duurzame toekomst

Futures Choice Kompas

Met de overheid die wetten maakt op het gebied van duurzaamheid en de hoge energie- en gasprijzen, wordt duurzaam ondernemen de norm in de glastuinbouw. Met Futures Choice geven wij op een duurzame manier vorm en inhoud aan de toekomstige bedrijfsvoering, de teelt en de verpakkingsmaterialen. Wij maken mogelijkheden inzichtelijk, adviseren, bieden een breed, duurzaam assortiment en werken samen aan innovaties met een focus op de onderdelen: water, waste management, CO
2 en energie. • Wij geloven dat de glastuinbouwsector in staat is om invulling te geven aan de maatschappelijke wens en noodzaak tot verduurzaming en circulariteit. Futures Choice draagt hier aan bij op basis van de principes rethink, reduce, reuse, recycle, redesign en renew. Met deze principes worden zo min mogelijk grondstoffen gebruikt, gaan producten zo lang mogelijk mee, is de milieu-impact geminimaliseerd en wordt de cyclische economie bevorderd. 

   Totaal ontzorgd in duurzaam ondernemen; 
   Breed assortiment van duurzame producten;
   Ondersteuning bij het minimaliseren van afvalstromen; 
   Ondersteuning bij het realiseren van nul emissie;

   Advisering en begeleiding op maat.

  Download de folder voor meer informatie.
   


Bedrijfsscans

Onze bedrijfsscans geven inzicht in de huidige situatie. Met het inzicht krijg je persoonlijk advies ter verbetering van het proces of het product, wat een besparing in grondstof- en energieverbruik en dus kosten kan opleveren.  • Door de bedrijfsscan krijg je inzicht in de waterkwaliteit en advies over het optimaal inrichten van je watersysteem. Door het adviesrapport en gepersonaliseerde aandachtspunten kan je kosten besparen en de ziektedruk verlagen.
  > Lees verder • De footprint berekening geeft inzicht in de huidige milieu-impact van de productie en biedt mogelijkheden om te verduurzamen. De specialisten van Royal Brinkman helpen graag met een stappenplan per aspect met advisering. 
  > Lees verder • De bedrijfsscan is een nulmeting op het gebied van afval in de teelt en consumentenafval. Op alle onderdelen wordt een analyse gemaakt en een advies gegeven met verbeterpunten en oplossingen op maat. 

  > Lees verder

Kennispartner 

Wat de vraag of uitdaging op het gebied van duurzaamheid ook is, onze specialisten helpen je op een duurzame manier winstgevend gewas te telen. De specialisten maken graag een stappenplan per aspect met advisering en begeleiding op maat. Futures Choice richt zich op de onderdelen water, waste management, CO2 en energie. 

>> Bekijk hier nu alle kennisbankartikelen over duurzaamheid


 

___

Let's improve together

Duurzaamheid is een continu proces waarin wij ons moeten blijven ontwikkelen. Het is een pad dat Royal Brinkman bewandelt samen met telers, producenten, kennisinstituten, leveranciers, exporteurs, handelaren en afvalverwerkers om te komen tot nieuwe oplossingen. Samen zijn we op weg naar een betere en duurzame toekomst.
Anker

Do not delete this link