​​​​Home > Onze specialisten​​​​

Specialisten

Als persoonlijk kennispartner staan wij dicht bij de teler. Royal Brinkman beschikt over een team van ervaren en toegewijde productspecialisten met gespecialiseerde kennis. Naast productspecialisatie hebben we ook adviseurs die allround kennis hebben van thema's als hygiëne, ontvochtiging, klimaatbeheersing en water. 

Door al deze kennis te bundelen, garanderen wij onze klanten een compleet advies. Ook kunnen we hierdoor innovatieve oplossingen ontwikkelen voor wereldwijde tuinbouwondernemers, met verbetering als doel. 

Specialisten Gewasbescherming & desinfectie

Kees Kouwenhoven
Kees Kouwenhoven
Kees adviseert kwekers over de aanpak om ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden, tegenwoordig allereerst met inzet van natuurlijke vijanden maar ook indien nodig met correcties met chemische middelen.

Dirk Timmers
Dirk Timmers
Dirk werkt sinds 2017 bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van hygiene & desinfectie waarbij hij zich bezig houdt met het concept HortiHygienz.

Conrad van Doorn
Conrad van Doorn
Conrad is sinds 1997 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van gewasbescherming. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de chrysanten-, frambozen- en aardbeienteelt
Roy Verlinden
Roy Verlinden
Met meer dan 30 jaar ervaring in de tuinbouwsector en ruime kennis van biologische bestrijders adviseert Roy op het gebied van gewasbescherming, met een belangrijke focus op de groenteteelt en klein fruit.
Sandra van den Bosch
Sandra van den Bosch
Sandra is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de sierteelt, zowel in de potplanten als in de snijbloemen.

Martijn Maat
Martijn Maat
In zijn functie als productspecialist gewasbescherming ligt de focus van zijn advisering grotendeels op het voorkomen en bestrijden van ziekten en plagen in de groenteteelt.
Cisse Sterck
Cisse Sterck
Cisse is productspecialist op het gebied van gewasbescherming. Hij adviseert voornamelijk in de groente- en in de zacht fruitteelt

Bart van Paassen
Bart van Paassen
Bart is productspecialist geïntegreerde gewasbescherming in de sierteelt bij Royal Brinkman. Samen met collega’s scout Bart om de ziekte en plagendruk optimaal in beeld te krijgen voor de teler.

Lowie Smolders
Lowie Smolders
Sinds oktober 2007 is Lowie bij Royal Brinkman werkzaam als productspecialist, gespecialiseerd in gewasbescherming voor de sierteelt.

Carolien van den Biggelaar
Carolien van den Biggelaar
Carolien adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.


Kevin van Kester
Kevin van Kester
Kevin van Kester is Quality Controller bij Royal Brinkman. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement van biologische gewasbescherming. Hij houdt zich structureel bezig met het waarborgen van de kwaliteit.
Jasper Verhoeven
Jasper Verhoeven
Jasper is specialist op het gebied van hygiëne & desinfectie. Hij adviseert klanten over vraagstukken met betrekking tot hygiëne rondom tuinbouw waarin alles omtrent reinigen, ontsmetten en bedrijfshygiëne voorkomt.
Leonie van Rooijen
Leonie van Rooijen
Leonie is intern productspecialist gewasbescherming bij Royal Brinkman. Zij adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.

Caroline Polzin
Caroline Polzin
Caroline is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de potplanten, snijbloemen en kruiden alsook in de tomaten, komkommers en paprika’s.


Jan-Paul de Wit
Jan-Paul de Wit
Jan-Paul de Wit is specialist gewasbescherming. Hij helpt en adviseert telers bij het verbeteren van hun gewassen en het bestrijden van ziekten, virussen en plagen. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de groenteteelt, zacht fruit en cannabisteelt.

Specialisten Gewasverzorging

Jaap Lubbersen
Jaap Lubbersen
Jaap is intern productspecialist gewasverzorging. Een belangrijke focus van zijn specialisatie ligt bij vaste en vloeibare meststoffen, sporenelementen, voorbehandelingsmiddelen en waterbehandeling.
Han van der Kooij
Han van der Kooij
Han is productspecialist meststoffen en voorbehandelingsmiddelen en is gespecialiseerd in vaste- en vloeibare meststoffen en sporenelementen. Han geeft je graag een compleet advies
Maarten Casteleijn
Maarten Casteleijn
Sinds 2019 is Maarten productspecialist weerbaarheid bij Royal Brinkman. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is in plantfysiologie en weerbaarheidsproducten.
Tom de Haas
Tom de Haas
Met bijna 30 jaar ervaring en met zeer ruime kennis ondersteunt Tom de Haas klanten op alle gebieden van bemesting en meststoffen.


Roger de Jagher
Roger de Jagher
Met meer dan 30 jaar ervaring en ruime kennis op het gebied van krijt- en schermmiddelen adviseert Roger graag over welke coating of schermmiddel het meest geschikt is voor een teler en de teelt.

Roel Bijl
Roel Bijl
Roel is sinds 2022 productspecialist Plantweerbaarheid waar hij zich richt op bodemleven en relevante producten. Met zijn kennis van de tuinbouw kan hij telers praktisch advies geven over bodemleven en substraat. 

Specialisten Innovatie

Luuk Jumelet
Luuk Jumelet
Sinds 2019 is Luuk Jumelet werkzaam bij Royal Brinkman als Digitaal Programma Manager bij Royal Brinkman. In zijn functie als digitaal programma manager is Luuk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een digitaal platform en digitale applicaties die bijdragen aan het gemak en succes van telers
Max Stam
Max Stam
Max Stam is innovatiespecialist bij Royal Brinkman sinds 2022. Hij werkt samen met verschillende thema’s aan innovatieve oplossingen en de ontwikkeling van nieuwe producten en onderzoeken.


Martijn van Vliet
Martijn van Vliet
Martijn van Vliet is Regulatory Advisor bij Royal Brinkman. Als Regulatory Advisor heeft Martijn meerdere verantwoordelijkheden: Zo vertaalt hij de wet- en regelgeving naar zaken die relevant zijn voor Royal Brinkman.

Koen Bol
Koen Bol
Koen bol is innovatiespecialist bij Royal Brinkman en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale tools en fysieke producten. Hij houdt zich bezig met de behoeftes in de markt en het vertalen hiervan naar een ontwerp van een tool of product.
Gert-Jan
Gert-Jan
Sinds 2023 is Gert-Jan werkzaam bij Royal Brinkman als Innovatiespecialist bij Royal Brinkman. Hij ontwikkelt data-verzameltechnieken en verbetert precisiespuittechnieken. Hij beantwoord alle vragen over digitale oplossingen en innovatieve spuittechnieken. 

Specialisten Mechanisatie

Eef Zwinkels
Eef Zwinkels
Heb je advies nodig of vragen over luchtvochtigheid en vochtproblemen in de kas, dan kun je bij onze Technical Accountmanager Eef Zwinkels terecht.
Rene Mondt
Rene Mondt
Rene is productspecialist Technische producten. Hij is gespecialiseerd in technische ‘Plug & Play’ producten, op het gebied van water, elektra en klimaat.

Michael Visser
Michael Visser
Michael deelt graag zijn kennis en ervaring over hogedruk pompen, spuitapparatuur (hoogvolume en laagvolume), alumaster spuitrobots, en apparatuur voor de verdeling van biologische gewasbeschermingsmiddelen.
Frank Schoenmakers
Frank Schoenkmakers
Frank heeft als productspecialist ruime ervaring op het gebied van mechanisatie. Frank is in 1988 begonnen bij Royal Brinkman als winkelmedewerker en monteur tot eind 1991.

Jeroen de Kuijer
Jeroen de Kuijer
Heeft u vragen over de producten van Mechanical Equipment? U krijgt van Jeroen duidelijk advies, praktisch en met aandacht voor de bijzonderheden van uw onderneming.

Hans Belt
Hans Belt
Heb je advies nodig of vragen over luchtvochtigheid en vochtproblemen in de kas, dan kun je bij onze productspecialist DryGair Hans Belt terecht.

Rob Beerling
Rob Beerling
Met meerdere jaren ervaring op het gebied van reiniging en desinfectie en met ruime kennis van mechanisatie is Rob Beerling verantwoordelijk voor de hygiëne apparatuur bij Royal Brinkman.

Specialisten Teeltwisseling

Martin Meuldijk
Martin Meuldijk
Martin Meuldijk werkt sinds september 2016 als specialist Crop Rotation bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in de kasgroenten; tomaat, paprika en komkommer. Martin adviseert over het gebruik van teeltbenodigdheden zoals hogedraad haken en bevestigingsmaterialen voor kasteelten.

Specialisten Technische projecten

Anton Wattez
Anton Wattez
Sinds 1988 is Anton werkzaam bij Royal Brinkman en heeft veel ervaring op het gebied van elektrotechniek.Hij begrijpt wat de klant wil en denkt altijd mee
Joshua Reijnen
Joshua Reijnen
Joshua is accountmanager en calculator Watertechniek. Hij beantwoordt vraagstukken over alle watertechnische onderdelen binnen een tuinbouwbedrijf.
Ben Peters
Ben Peters
Ben Peters is sinds 1980 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is Technical accountmanager en houdt zich bezig met water-, elektro- en solartechniek. Hij richt zich binnen Royal Brinkman zowel op kleine als grote projecten.

Rene van Velden
René van Velden
René van Velden is Technical supervisor export bij Royal Brinkman. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van elektro en computertechnische installaties houdt René zich bezig het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.
Christiaan Rolandus Boers
Christiaan Rolandus Boers
Christiaan Rolandus Boers is Technisch Supervisor Export bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in elektrotechnische en computertechnische installaties en houdt zich bezig met het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.
Remco de Pater
Remco de Pater
Remco de Pater deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek met je. Remco is calculator / werkvoorbereider bij Royal Brinkman en is specialist op het gebied van elektra, klimaat en belichting.
Giel van der Hoeven
Giel van der Hoeven
Giel is coördinator service en onderhoud bij Royal Brinkman. Hij geeft advies en is verantwoordelijk voor het coördineren van service, onderhoud en inspecties in de technische disciplines water, elektra, klimaat (WEK) en mechanisatie.

Specialisten Verpakking & ontwerp

Nick Groenewoud
Nick Groenewoud
Nick is productspecialist verpakkingen. Hij adviseert over alles met betrekking tot verpakkingen en producten ter verbetering van de uitstraling van tuinbouwondernemingen.
Joyce van der Burg
Joyce van der Burg
Joyce is productspecialist op het gebied van verpakkingen. Zij adviseert over alles wat met klant specifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen/concepten te maken heeft.

Gerard Wessteijn
Gerard Wessteijn
Met meer dan 35 jaar ervaring bij Royal Brinkman en met ruime kennis van klantspecifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen, is Gerard productspecialist verpakkingen.
Bonita van Ingen
Bonita van Ingen
Bonita van Ingen is productspecialist verpakkingen met een focus op potten en trays. In haar rol adviseert ze klanten en werkt ze nauw samen met leveranciers. 

Marja Scheffers
Marja Scheffers
Marja is grafisch vormgeefster bij Royal Brinkman. Zij houdt zich bezig met het adviseren over communicatiemogelijkheden en bedrukkingen op o.a. hoezen, potten, steeketiketten en potcovers en maakt hierbij optimaal gebruik van het Adobe CS pakket.
Joyce van den Berg
Joyce van der Burg
Joyce is productspecialist op het gebied van verpakkingen. Zij adviseert over alles wat met klant specifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen/concepten te maken heeft.

​​​​Home > Onze specialisten​​​​

Specialisten

Als persoonlijk kennispartner staan wij dicht bij de teler. Royal Brinkman beschikt over een team van ervaren en toegewijde productspecialisten met gespecialiseerde kennis. Naast productspecialisatie hebben we ook adviseurs die allround kennis hebben van thema's als hygiëne, ontvochtiging, klimaatbeheersing en water. 

Door al deze kennis te bundelen, garanderen wij onze klanten een compleet advies. Ook kunnen we hierdoor innovatieve oplossingen ontwikkelen voor wereldwijde tuinbouwondernemers, met verbetering als doel. 
Kees Kouwenhoven
Kees Kouwenhoven
Kees adviseert kwekers over de aanpak om ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden, tegenwoordig allereerst met inzet van natuurlijke vijanden maar ook indien nodig met correcties met chemische middelen.

Dirk Timmers
Dirk Timmers
Dirk werkt sinds 2017 bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van hygiene & desinfectie waarbij hij zich bezig houdt met het concept HortiHygienz.

Conrad van Doorn
Conrad van Doorn
Conrad is sinds 1997 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van gewasbescherming. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de chrysanten-, frambozen- en aardbeienteelt
Roy Verlinden
Roy Verlinden
Met meer dan 30 jaar ervaring in de tuinbouwsector en ruime kennis van biologische bestrijders adviseert Roy op het gebied van gewasbescherming, met een belangrijke focus op de groenteteelt en klein fruit.
Sandra van den Bosch
Sandra van den Bosch
Sandra is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de sierteelt, zowel in de potplanten als in de snijbloemen.

Martijn Maat
Martijn Maat
In zijn functie als productspecialist gewasbescherming ligt de focus van zijn advisering grotendeels op het voorkomen en bestrijden van ziekten en plagen in de groenteteelt.
Cisse Sterck
Cisse Sterck
Cisse is productspecialist op het gebied van gewasbescherming. Hij adviseert voornamelijk in de groente- en in de zacht fruitteelt

Bart van Paassen
Bart van Paassen
Bart is productspecialist geïntegreerde gewasbescherming in de sierteelt bij Royal Brinkman. Samen met collega’s scout Bart om de ziekte en plagendruk optimaal in beeld te krijgen voor de teler.

Lowie Smolders
Lowie Smolders
Sinds oktober 2007 is Lowie bij Royal Brinkman werkzaam als productspecialist, gespecialiseerd in gewasbescherming voor de sierteelt.

Carolien van den Biggelaar
Carolien van den Biggelaar
Carolien adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.


Kevin van Kester
Kevin van Kester
Kevin van Kester is Quality Controller bij Royal Brinkman. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement van biologische gewasbescherming. Hij houdt zich structureel bezig met het waarborgen van de kwaliteit.
Jasper Verhoeven
Jasper Verhoeven
Jasper is specialist op het gebied van hygiëne & desinfectie. Hij adviseert klanten over vraagstukken met betrekking tot hygiëne rondom tuinbouw waarin alles omtrent reinigen, ontsmetten en bedrijfshygiëne voorkomt.
Leonie van Rooijen
Leonie van Rooijen
Leonie is intern productspecialist gewasbescherming bij Royal Brinkman. Zij adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.

Caroline Polzin
Caroline Polzin
Caroline is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de potplanten, snijbloemen en kruiden alsook in de tomaten, komkommers en paprika’s.


Jan-Paul de Wit
Jan-Paul de Wit
Jan-Paul de Wit is specialist gewasbescherming. Hij helpt en adviseert telers bij het verbeteren van hun gewassen en het bestrijden van ziekten, virussen en plagen. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de groenteteelt, zacht fruit en cannabisteelt.
Jaap Lubbersen
Jaap Lubbersen
Jaap is intern productspecialist gewasverzorging. Een belangrijke focus van zijn specialisatie ligt bij vaste en vloeibare meststoffen, sporenelementen, voorbehandelingsmiddelen en waterbehandeling.
Han van der Kooij
Han van der Kooij
Han is productspecialist meststoffen en voorbehandelingsmiddelen en is gespecialiseerd in vaste- en vloeibare meststoffen en sporenelementen. Han geeft je graag een compleet advies
Maarten Casteleijn
Maarten Casteleijn
Sinds 2019 is Maarten productspecialist weerbaarheid bij Royal Brinkman. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is in plantfysiologie en weerbaarheidsproducten.
Tom de Haas
Tom de Haas
Met bijna 30 jaar ervaring en met zeer ruime kennis ondersteunt Tom de Haas klanten op alle gebieden van bemesting en meststoffen.


Roger de Jagher
Roger de Jagher
Met meer dan 30 jaar ervaring en ruime kennis op het gebied van krijt- en schermmiddelen adviseert Roger graag over welke coating of schermmiddel het meest geschikt is voor een teler en de teelt.

Roel Bijl
Roel Bijl
Roel is sinds 2022 productspecialist Plantweerbaarheid waar hij zich richt op bodemleven en relevante producten. Met zijn kennis van de tuinbouw kan hij telers praktisch advies geven over bodemleven en substraat. 
Luuk Jumelet
Luuk Jumelet
Sinds 2019 is Luuk Jumelet werkzaam bij Royal Brinkman als Digitaal Programma Manager bij Royal Brinkman. In zijn functie als digitaal programma manager is Luuk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een digitaal platform en digitale applicaties die bijdragen aan het gemak en succes van telers
Koen Bol
Koen Bol
Koen bol is innovatiespecialist bij Royal Brinkman en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale tools en fysieke producten. Hij houdt zich bezig met de behoeftes in de markt en het vertalen hiervan naar een ontwerp van een tool of product.
Martijn van Vliet
Martijn van Vliet
Martijn van Vliet is Regulatory Advisor bij Royal Brinkman. Als Regulatory Advisor heeft Martijn meerdere verantwoordelijkheden: Zo vertaalt hij de wet- en regelgeving naar zaken die relevant zijn voor Royal Brinkman.

Gert-Jan
Gert-Jan
Sinds 2023 is Gert-Jan werkzaam bij Royal Brinkman als Innovatiespecialist bij Royal Brinkman. Hij ontwikkelt data-verzameltechnieken en verbetert precisiespuittechnieken. Hij beantwoord alle vragen over digitale oplossingen en innovatieve spuittechnieken. 
Eef Zwinkels
Eef Zwinkels
Heb je advies nodig of vragen over luchtvochtigheid en vochtproblemen in de kas, dan kun je bij onze Technical Accountmanager Eef Zwinkels terecht.

Rene Mondt
Rene Mondt
Rene is productspecialist Technische producten. Hij is gespecialiseerd in technische ‘Plug & Play’ producten, op het gebied van water, elektra en klimaat.

Rob Beerling
Rob Beerling
Met meerdere jaren ervaring op het gebied van reiniging en desinfectie en met ruime kennis van mechanisatie is Rob Beerling verantwoordelijk voor de hygiëne apparatuur bij Royal Brinkman.
Michael Visser
Michael Visser
Michael deelt graag zijn kennis en ervaring over hogedruk pompen, spuitapparatuur (hoogvolume en laagvolume), alumaster spuitrobots, en apparatuur voor de verdeling van biologische gewasbeschermingsmiddelen.
Frank Schoenmakers
Frank Schoenkmakers
Frank heeft als productspecialist ruime ervaring op het gebied van mechanisatie. Frank is in 1988 begonnen bij Royal Brinkman als winkelmedewerker en monteur tot eind 1991.

Hans Belt
Hans Belt
Heb je advies nodig of vragen over luchtvochtigheid en vochtproblemen in de kas, dan kun je bij onze productspecialist DryGair Hans Belt terecht.

Martin Meuldijk
Martin Meuldijk
Martin Meuldijk werkt sinds september 2016 als specialist Crop Rotation bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in de kasgroenten; tomaat, paprika en komkommer. Martin adviseert over het gebruik van teeltbenodigdheden zoals hogedraad haken en bevestigingsmaterialen voor kasteelten.
Anton Wattez
Anton Wattez
Sinds 1988 is Anton werkzaam bij Royal Brinkman en heeft veel ervaring op het gebied van elektrotechniek.Hij begrijpt wat de klant wil en denkt altijd mee
Giel van der Hoeven
Giel van der Hoeven
Giel is coördinator service en onderhoud bij Royal Brinkman. Hij geeft advies en is verantwoordelijk voor het coördineren van service, onderhoud en inspecties in de technische disciplines water, elektra, klimaat (WEK) en mechanisatie.

Joshua Reijnen
Joshua Reijnen
Joshua is accountmanager en calculator Watertechniek. Hij beantwoordt vraagstukken over alle watertechnische onderdelen binnen een tuinbouwbedrijf.
Ben Peters
Ben Peters
Ben Peters is sinds 1980 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is Technical accountmanager en houdt zich bezig met water-, elektro- en solartechniek. Hij richt zich binnen Royal Brinkman zowel op kleine als grote projecten.

Rene van Velden
René van Velden
René van Velden is Technical supervisor export bij Royal Brinkman. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van elektro en computertechnische installaties houdt René zich bezig het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.
Christiaan Rolandus Boers
Christiaan Rolandus Boers
Christiaan Rolandus Boers is Technisch Supervisor Export bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in elektrotechnische en computertechnische installaties en houdt zich bezig met het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.
Remco de Pater
Remco de Pater
Remco de Pater deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek met je. Remco is calculator / werkvoorbereider bij Royal Brinkman en is specialist op het gebied van elektra, klimaat en belichting.
Nick Groenewoud
Nick Groenewoud
Nick is productspecialist verpakkingen. Hij adviseert over alles met betrekking tot verpakkingen en producten ter verbetering van de uitstraling van tuinbouwondernemingen.
Joyce van der Burg
Joyce van der Burg
Joyce is productspecialist op het gebied van verpakkingen. Zij adviseert over alles wat met klant specifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen/concepten te maken heeft.

Gerard Wessteijn
Gerard Wessteijn
Met meer dan 35 jaar ervaring bij Royal Brinkman en met ruime kennis van klantspecifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen, is Gerard productspecialist verpakkingen.
Marja Scheffers
Marja Scheffers
Marja is grafisch vormgeefster bij Royal Brinkman. Zij houdt zich bezig met het adviseren over communicatiemogelijkheden en bedrukkingen op o.a. hoezen, potten, steeketiketten en potcovers en maakt hierbij optimaal gebruik van het Adobe CS pakket.
Joyce van den Berg
Joyce van den Berg
Joyce is productspecialist op het gebied van verpakkingen. Zij adviseert over alles wat met klant specifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen/concepten te maken heeft.

Bonita van Ingen
Over Bonita van Ingen
Bonita is gespecialiseerd in verpakkingen, met een focus op potten en trays. In haar rol als productspecialist adviseert ze klanten en werkt ze nauw samen met leveranciers.