Shop    Prijzen

Overal uw persoonlijke prijzen

Wij maken met u als klant afspraken op maat. Hierdoor ziet u in de webshop uw persoonlijke prijzen! Het inrichten hiervan vindt plaats in samenwerking met één van onze accountmanagers. Op het moment dat u een toegangscode aanvraagt, zullen zij samen met u afspraken maken. De accountmanager zal vragen naar artikelen die u regelmatig gaat afnemen en artikelen waar uw interesse naar uit gaat, gebaseerd op uw jaarbehoefte.

Na de juiste voorbereiding ontvangt u een toegangscode en kunt u aan de slag met de Royal Brinkman webshop. Het maakt dan ook niet uit of u via één van onze winkels, telefonisch, per e-mail of via de webshop bestelt. Uw prijzen zijn overal gelijk.

Indien u een grote hoeveelheid van één artikel wilt bestellen, is het óók mogelijk om via de webshop een offerte aan te vragen. Deze wordt direct doorgestuurd naar uw vaste contactpersonen. Ook via de webshop kunt u de offerte accorderen zodat uw bestelling nog sneller afgeleverd kan worden. Hoe bedoelt u een persoonlijke webshop!


Meer informatie

Heeft u vragen of interesse in de mogelijkheden van de Royal Brinkman webshop? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Onze webshopspecialist neemt zo snel mogelijk contact met u op, op werkdagen zelfs binnen 24 uur.