HACCP Handschoenen

HACCP handschoenen zijn gemaakt van nitril en zijn voor eenmalig gebruik. Nitril heeft een betere mechanische sterkte en schuur- en prikvastheid dan latex en vinyl. Nitril heeft een beperkt vormgeheugen en neemt na enkele minuten de vorm van de drager over. De handschoenen zijn aan te raden voor personen met een latexallergie. HACCP handschoenen zijn goed gekeurd voor het HACCP, vallen onder veiligheidscategorie 2 en bieden bescherming tegen middelzware risico’s. Daardoor zijn deze handschoenen geschikt voor b.v. werkzaamheden in het gewas na een chemische bespuiting. 

HACCP - Disposable Vinyl Handschoenen

Deze handschoenen voor eenmalig gebruik zijn gemaakt van vinyl. Deze handschoenen zijn aan te raden voor personen met een latexallergie. Deze handschoenen zijn goed gekeurd voor het HACCP, vallen onder veiligheidscategorie 2 en bieden bescherming tegen middelzware risico’s. Daardoor zijn deze handschoenen geschikt voor b.v. werkzaamheden in het gewas na een chemische bespuiting. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleur blauw. Verpakking á 100 stuks per doos.

25 product(en) gevonden

HACCP Handschoenen

HACCP-handschoenen zijn essentieel in de kas om de verspreiding van ziekten, virussen en ongedierte tegen te gaan. Onze wegwerphandschoenen zijn verkrijgbaar in de materialen vinyl, nitril en latex. Naast de verschillende materialen bieden we een ruime keuze aan maten en kleuren. Lees hier meer over onze wegwerphandschoenen of neem voor vragen contact op met je accountmanager.

HACCP - Disposable Handschoenen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Ze bieden goede bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen. Het voordeel van latex handschoenen is dat ze comfortabel aanvoelen en flexibel zijn, maar het is belangrijk op te merken dat sommige individuen allergisch kunnen zijn voor latex.

Nitril handschoenen zijn gemaakt van een synthetisch rubber. Nitril handschoenen zijn sterker dan latex en vinyl, waardoor ze bestand zijn tegen scheuren en perforaties. Bovendien zijn ze geschikt voor mensen met een latexallergie. 

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. Van de drie verschillende materialen is vinyl het minst sterke materiaal en biedt dus over het algemeen minder bescherming. Net als nitril vormt vinyl echter een goed alternatief voor latex handschoenen in geval van een allergie.