Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Tape

Tape is een product dat in elke branche of sector wel van pas komt, maar ook de tuinbouwsector maakt goed gebruik van tape. Naast de algemene soorten tape zoals ducttape of plakband levert Royal Brinkman bijvoorbeeld ook bloementape en CO2-tape. Hieronder lichten we ze nog even voor u toe.

Nitto Isolatietape

Nitto isolatietape is een weersbestandige tape dat bestand is tegen de meeste logen, olien en zuren. Daarnaast is het goed te verwerken bij een lage temperatuur.

Bloementape

Bloementape wordt ook wel floristentape, flowertape, bloemistentape of floral tape genoemd. Het tape wordt gebruikt voor het aftapen van bloemstengels, het afwerken van draad en het verlengen van een op draad gezette bloem. Het doel hiervan is beschadiging aan kleding te voorkomen. Daarnaast verlengt het de houdbaarheid van de bloemen.

Ducttape

Ducttape is zelfklevend en waterdicht. Daarnaast is het ook erg sterk, maar toch makkelijk afscheurbaar in de breedte.. Deze eigenschappen maken het tape zeer geschikt voor noodreparaties.

CO2-tape

Dit tape is een variatie op het normale ducttape. Het is zeer flexibel en heeft een watervaste coating. Verder beschikt het over een lage dampdoorlaatbaarheid. Dit tape is echter wel minder makkelijk af te scheuren, aangezien het voor zwaarder werk bedoeld is.

Tesa Tape

Tesa tape is een maskeringstape voor lakspuiten tot 100°C. Het is flexibel en dun wat het geschikt maakt voor algemene maskeringstoepassingen. Ook is het tape bestand tegen nat schuren en hechten lak- en vulmiddelen goed op de rug. Tesa tape kan gebruikt worden op rubber, glas, chroom en gelakt metaal.

Maskin Good Tape

Masking Good tape is een enkelzijdig klevend tape dat gemaakt is van crêpepapier. Het heeft een rubber-solvent belijming. Het is belangrijk om het tape na de werkzaamheden binnen 24 uur te verwijderen om lijmresten te voorkomen. Een budget tape dat vooral economisch interessant is wanneer de tape maar kort toegebracht hoeft te worden.

Tape Muscle Pack

Dit is een soepel en heldere tape met een laag afrolgeluid. Doordat er een dikke belijming op dit tape zit heeft het een zeer hoge kleefkracht waarmee het tape zich onderscheidt. Deze hoge kleefkracht behoudt het tape ook bij lage applicatietemperaturen.
Do not delete this link