Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Solar Zonnepanelen

Bekijk alle

Geluidsinstallaties

Bekijk alle

Kranen

Bekijk alle

 • Waarom moet ik een ketelwater behandeling doen?

  Steeds meer verzekeringsmaatschappijen stellen eisen aan de waterkwaliteit in WKK-systemen en verwarmingssystemen. Een teler is zelf verantwoordelijk voor het voorkomen van corrosie en verstoppingen van zijn systeem. De verzekeringsmaatschappij geeft geen uitkering wanneer zij kunnen aantonen dat de waterkwaliteit van uw systeem niet volgens de richtlijnen

  Lees verder
 • Muziekinstallatie in de kas

  Een muziekinstallatie in de kas maakt de werkomgeving voor werknemers een stuk prettiger, zo blijkt uit onderzoek. 95% van alle werknemers waardeert muziek tijdens het werk en zelfs 80% hiervan geeft aan er harder door te gaan werken. Daarom is een muziekinstallatie dus een slimme investering. Maar wat is er allemaal nodig voor zo’n installatie? En welke mogelijkheden bestaan er? Wij helpen u bij deze keuze. 

  Lees verder
 • Besparen met zonnepanelen

  Het energieverbruik op land- en tuinbouwbedrijven is aanzienlijk. De agrosector is daarom constant op zoek naar manieren en middelen om dit energieverbruik terug te dringen. De installatie van zonnepanelen sluit hierop aan. Daarnaast levert dit een bijdrage aan het duurzaam en milieuvriendelijk telen.

  Lees verder

 • 10 tips voor machineonderhoud

  Een goed onderhouden machine is veiliger in gebruik. Daarnaast kunt u door uw machines goed te onderhouden hoge, onverwachte reparatiekosten voorkomen. Daarom tien tips om uw machines in perfecte staat te houden!

  Lees verder
 • Water en emissie: bewust sturen op waterverbruik

  Water speelt een belangrijke rol in de glastuinbouw. Bewust sturen op watergebruik en waterkwaliteit heeft immers direct invloed op de productie van uw gewas. Het beschermen van de waterkwaliteit in alle wateren in Europa wordt beschreven in de Europese Kaderrichtlijn Water. De verbetering van de kwaliteit van het oppervlaktewater is ook een voorwaarde om een voldoende breed middelenpakket te behouden voor de glastuinbouw.

  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste slang?

  In een kas worden allerlei soorten slangen gebruikt voor verschillende toepassingen. De keuze voor een bepaalde slang is afhankelijk van verschillende zaken: de benodigde druk (bar), de stof die u via de slang wilt vervoeren en de benodigde stevigheid van de slang. Het is belangrijk dat u de juiste slang gebruikt voor een bepaalde toepassing, want het gebruik van een verkeerde slang kan in sommige gevallen tot gevaarlijke situaties leiden. Wanneer u bijvoorbeeld een te hoge druk op een slang zet, kan deze barsten en flinke schade veroorzaken. Daarom helpen we u bij het kiezen van de juiste slang. 

  Lees verder

Technische projecten

De afdeling Technische projecten van Royal Brinkman biedt duurzame oplossingen. Royal Brinkman Techniek is in de hele wereld actief en heeft eigen vestigingen in alle grote tuinbouw concentratiegebieden. Royal Brinkman is hoofddealer van Priva klimaat- en registratiesystemen en maakt gebruik van bewezen technieken zoals de Vocom irrigatiesystemen, die wereldwijd zijn geïnstalleerd. 

Naast totaaloplossingen (Turn-Key) bieden wij ook klein maatwerk aan. Kiezen voor Royal Brinkman Techniek betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast heeft Royal Brinkman Techniek een eigen innovatie afdeling, waar projectmatig nieuwe techniek ontwikkelingen worden gevolgd en projectmatig geïnitieerd. Royal Brinkman heeft een zeer goed gewaardeerde en veelgebruikte website en webshop waar alle technische artikelen te bestellen zijn. 

Het team heeft de kennis en ervaring om u te adviseren. Onze specialisten kunnen u assisteren bij de realisatie van uw nieuwbouwplannen of renovatie vanaf het allereerste moment: bij de analyse van de klimatologische omstandigheden, de beschikbaarheid van water, de benodigde optimale condities bij de teelt van uw gewas en bij de keuze van de meest geschikte materialen, technieken en beschikbare apparatuur. We leveren water-, klimaat-, elektrotechnische- en solarinstallaties van hoog niveau, aangestuurd door geavanceerde computerprogrammatuur. 

De afdeling bestaat naast het verkoopteam, uit een AutoCAD tekenafdeling voor het maken van technische tekeningen, de afdelingen Uitvoering én Service en Onderhoud alsook de Helpdesk voor ondersteuning bij technische vragen. Het team Technische Projecten is uiteraard ook wereldwijd actief.

Do not delete this link