Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 • Shop 
 • Oplossingen  
 • IPM gewasbescherming • IPM Gewasbescherming


  Alumaster 2.0 spuitboom
  De Alumaster 2.0 is door samenwerking en ontwikkeling nu nóg beter aangepast naar de wensen van de teler. Volledig automatisch, praktisch en met vernieuwde strooitechniek.   

  Rustig verricht de automatische spuitrobot zijn werk, hangend aan de buisrailverwarming. Terug bij het middenpad koppelt de robot zich vast aan de moederwagen. Deze verplaatst de spuitrobot over het middenpad. Dan koppelt de spuitrobot zich weer los en vervolgt zijn weg boven het gewas in het volgende vak. Alles volledig automatisch!

   
  Volledig automatisch
   
  Vernieuwde strooitechniek
   Gelijkmatig spuit- en verstrooipatroon

  Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.


  Let's improve crop protection

  • Samenwerking chrysantenteler Jarno van Wijk

   “We gebruikten de oude spuitboom ook voor onder andere de verspreiding van natuurlijke vijanden, zoals Amblyseius montdorensis, Phytoseilus persimilis en Aphidius colemani via een Bioverdeler. Toen de spuitboom twee jaar geleden aan vervanging toe was, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe degelijke spuitrobot, die aan de laatste eisen qua techniek voldoet en ook nog betaalbaar is."   "Als kweker ben je altijd op zoek naar hoe iets beter kan”
   ~ chrysantenteler Jarno van Wijk. 


  • In ontwikkeling blijven

   Royal Brinkman blijft samen met de telers en leveranciers continu in ontwikkeling. Michael Visser, product specialist mechanical equipment en Piet Koijen servicemonteur bij Royal Brinkman: “Het is belangrijk dat een spuitrobot onderhoudsvriendelijk is, goede loopeigenschappen heeft (soepel lopende wielen met voldoende grip) en een laag energieverbruik. De accu mag niet te zwaar zijn, maar wel zo lang meegaan dat de spuitboom met één keer opladen de hele kas door kan.”

   De nieuwe Alumaster 2.0 heeft dit allemaal. Nog een belangrijk voordeel is de constante snelheid van de boom boven de vakken en het gelijkmatige spuitpatroon. Door deze combinatie krijgt iedere plant even veel actieve stof of natuurlijke vijanden.

   Ook de Bioverdelers zijn vernieuwd. Via een opvoerbandje in de bunker blijft het biologisch materiaal in beweging waardoor verstoppingen worden voorkomen. Vanuit de bunker gaat het materiaal naar boven en wordt het materiaal via roterende schijven gelijkmatig verdeeld over het gewas.


  Bioverdeler

  Meer informatie

  IPM Gewasbescherming

  Do not delete this link