Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Verpakkingsfolies

Royal Brinkman heeft een uitgebreid assortiment aan verpakkingsfolies. Dit hebben wij opgedeeld in vier soorten folies en toebehoren.

Rozenfolie

Rozenfolie wordt speciaal gemaakt om rozen mee te verpakken. Met deze folie worden rozen machinaal verpakt. Deze folie kan blanco of met bedrukkingen geleverd worden.

Krimpfolie

Krimpfolie wordt gebruikt voor het insealen van komkommers (en andere groenten). Komkommers worden ingeseald om verschillende redenen. Ten eerste zorgt het voor verlenging van de houdbaarheid van de komkommer. Wanneer een komkommer niet verpakt is verliest deze veel meer gewicht dan wanneer dit wel het geval is. Een andere reden is hygiëne tijdens het vervoer en in de winkels. Wanneer het niet-verpakt is bederft het bovendien ook weer sneller. Er is keuze uit recyclebare en composteerbare
krimpfolie.

Buis Natural Folie

Dit is heldere folie die ook gebruikt wordt voor het verpakken van planten. De buisfolie is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Wikkelfolie

Wikkelfolie is ook wel bekend als rekfolie of stretchfolie. In de tuinbouw wordt wikkelfolie vaak gebruikt voor het beschermen van ladingen tegen beschadigingen. Ook houdt het stof en vocht buiten

Do not delete this link