Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Noppenfolie

Noppenfolie wordt in de tuinbouw vaak gebruikt ter isolatie van de kas én om lichtinstraling tegen te houden. Noppenfolie kopen? Royal Brinkman biedt een breed assortiment noppenfolie voor de professionele glastuinbouw.
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Noppenfolie in de tuinbouw

Noppenfolie bevat specifieke isolerende eigenschappen om het beste resultaat te bereiken. Noppenfolie bestaat uit Pillosol dat bestaat uit drie lagen polyethyleen voorzien luchtkussentjes. Hierdoor isoleert noppenfolie perfect, laat het licht door en is het uitermate duurzaam en economisch. Het bubbeltjesplastic kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de kaswand worden bevestigd. Met behulp van de Thermoclip bevestigingselementen wordt het folie verankerd waardoor het windvast is. 

Assortiment noppenfolie

Royal Brinkman levert Pillosol in verschillende standaardbreedten: 1,20-1,50-2,00-2,40-300-350-400 cm breedte 50 meter op rol. Naast de Phillosol noppenfolie heeft Royal Brinkman in haar assortiment ook aluminium noppenfolie beschikbaar. Het bubbeltjesplastic bevat aan beide zijden een gecoate aluminiumfolie, waardoor er een hoge isolatiewaarde optreedt.
Do not delete this link