Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Technische projecten    Watertechniek

Watertechniek

Watertechniek is van grote invloed op de prestaties van het gewas in de professionele tuinbouwsector. Royal Brinkman biedt verschillende producten/projecten als het gaat om watertechniek. Denk hierbij aan wateropslag, watergeefsystemen (bijv. druppelbevloeiing of beregening) en waterzuivering

De nieuwste producten in watertechniek

Bekijk alle

Watertechniek in de tuinbouw

De juiste watertechniek is van groot belang voor je teelt. Iedere teelt kent andere wensen en behoefte, daarom ontwerpt en installeert Royal Brinkman waterinstallaties voor de professionele tuinbouw. Of het nu gaat om watergeefsystemen, wateropslag of waterzuivering; onze specialisten adviseren je graag over de juiste installatie. We adviseren je graag over de juiste technische installaties met als doel watersystemen gesloten te krijgen.

Watergeefsystemen

Bij het installeren van een nieuw watergeefsysteem kun je kiezen uit beregening, druppelbevloeiing en eb- en vloedsystemen. Wanneer je voor beregening kiest, dan is het van belang dat je rekening houdt  met de beregeningsschaduw, de druppelgrootte en de baan van de druppels. Onze specialisten leggen in een artikel uit waar je op moet letten bij het kiezen voor beregening. Indien je kiest voor druppelbevloeiing dan dien je rekening te houden met drie soorten druppelsystemen: capillai, labyrint of inline systeem.

Wateropslag

Bruikbaar gietwater is van groot belang in de tuinbouwsector. Vooral regenwater is een belangrijke bron voor bruikbaar gietwater. Een watersilo, ook wel de wateropslag genoemd, is dé oplossing voor het opvangen en opslaan van grote hoeveelheden water. Onze specialisten hebben een artikel geschreven die je kan helpen bij het bouwen en onderhouden van een wateropslag. Van plan om een nieuwe silo of bassin te kopen? Onze specialisten adviseren je graag.

Waterbehandeling- en zuivering

Middels filter en ontsmettingstechnieken maken we waterstromen in de glastuinbouw emissievrij. Royal Brinkman is onder andere hoofddealer van Priva waterinstallaties waaronder omgekeerde osmose-installaties en ontsmettingsinstallaties (Priva Vialux). Bovendien heeft Royal Brinkman in samenwerking met Moor Filtertechniek gewerkt aan de Poseidon waterzuiveringsinstallatie. Meer informatie over het emissievrij maken van je waterstromen neem dan contact op met één van onze specialisten.
Do not delete this link