Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Gewasbescherming & desinfectie

Gewasbescherming & desinfectie

Iedere dag weer zijn onze specialisten bezig met de vraag: ‘Hoe hou ik insecten, schimmels, bacteriën en virussen buiten de deur?’ De specialisten gewasbescherming helpen u bij het opstellen van een geïntegreerd schema, dat gebruik maakt van biologie en chemie, conform de modernste inzichten in productkeuzes, milieuaspecten, kosten en actualiteiten.

Biologische Gewasbescherming

Bekijk alle

Ontsmetting en Reiniging

Bekijk alle

Chemische gewasbescherming

Bekijk alle


Gewasbescherming en desinfectie

Royal Brinkman biedt een totaalpakket aan ten behoeve van gewasbescherming in de professionele glastuinbouw: van chemische bestrijdingsmiddelen, hulpstoffen, biologische gewasbescherming door de inzet van natuurlijke vijanden tot aan desinfectie- en reinigingsmiddelen. Gewasbescherming en desinfectie is namelijk een belangrijk onderdeel van de teelt om plagen en ziektes te voorkomen én bestrijden. Met behulp van gewasbescherming neem je maatregelen om de groei van het gewast bevorderen. Je kan denken aan het bestrijden van ziektes en plagen in het gewas. Dit kan zowel met chemische als biologische bestrijdingsmiddelen. De combinatie van vakkundige specialisten, opleidingen, scouten en een breed assortiment, aangevuld met speciaal voor en door Royal Brinkman ontwikkelde producten/diensten maken het verschil.

Geïntegreerde gewasbescherming

Iedere dag zijn onze specialisten gewasbescherming bezig met de vraag: ‘Hoe bestrijd ik ziektes en plagen effectief door het gebruik van zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen?’ Onze specialisten helpen je graag bij het integreren van een geïntegreerde gewasbescherming, waarbij je zo min mogelijk gebruikt maakt van chemische bestrijdingsmiddelen, biologische bestrijders inzet conform de modernste inzichten in productkeuzes, milieuaspecten, kosten en actualiteiten. Met het brede assortiment chemische en biologische gewasbescherming van onder anders leveranciers als BASF, Bayer Crop Science, Certis Europe, Agrobio én Syngenta voorziet Royal Brinkman je altijd in de juiste oplossing met als doel de groei van het gewas te bevorderen én ziektes en plagen te bestrijden. 

Desinfectie in de tuinbouw

Naast gewasbescherming houden onze specialisten desinfectie zich dagelijks bezig met de vraag: ‘Hoe houd ik insecten, schimmels, bacteriën en virussen buiten de deur?’ De specialisten desinfectie stellen graag samen met jou een bedrijfsspecifiek hygiëneplan op. Royal Brinkman beschikt over een compleet assortiment moderne desinfectiemiddelen voor oppervlaktes en waterdesinfectie, die wereldwijd leidend zijn in de tuinbouw. Krachtige ontsmettingsmiddelen, aangevuld met veel kennis en de modernste toepassingstechnieken, geven Royal Brinkman een voorsprong op het gebied van hygiënemanagement.

Do not delete this link