Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Slanghaspels

Slanghaspels vereenvoudigen het af- en oprollen van de slang tijdens spuitwerkzaamheden. Royal Brinkman biedt een breed assortiment Berg Hortimotive slanghaspels voor de professionele tuinbouw.
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Elektrische slanghaspels tuinbouw voor spuitwerkzaamheden

Slanghaspels verbeteren de arbeidsomstandigheden tijdens het spuiten of gieten van het gewas. Het trekken of slepen met een slang is vaak onhandig en kost daarbij ook de nodige tijd. Met behulp van een slanghaspel gaat het afrollen van de slang eenvoudig door een magnetische koppeling in de trommel van de slanghaspel. Wanneer je een kap hebt van meer dan 50 meter diep, dan raden wij je aan om een slanghaspel met geleider te gebruiken. Hierdoor wordt de slang netjes opgerold en werkt het efficiënt. Spuithaspels worden voor diverse werkzaamheden in de tuinbouw gebruikt, waaronder het gieten van het gewas, spuiten van gewasbeschermingsmiddelen, reinigen van de kas en plaatselijk corrigeren in een biologische teelt. Elektrische slanghaspels zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: 230 en 400 V. Bovendien zijn er ook slanghaspels verkrijgbaar die gemonteerd kunnen worden op een spuitwagen of buisrailwagen. Op deze manier kun je met de slanghaspel het pad in om het gewas te behandelen. Wanneer je een slanghaspel gebruikt op het betonpad dan wordt er gebruik gemaakt van twee luchtbanden en twee zwenkwielen. Wil je spuitwerkzaamheden uitvoeren op een onverharde ondergrond? Dan kan de spuithaspel ook voorzien worden van drie luchtbanden. Elektrische slanghaspels hebben vooral als doel de arbeidsomstandigheden tijdens het spuiten en gieten te verlichten. De spuithaspels zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de professionele tuinbouw 

Slanghaspel tuinbouw Berg hortimotive kopen?

Is je oude slanghaspel aan vervanging toe en wil je een nieuwe slanghaspel kopen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Ook voor onderdelen van elektrische slanghaspels, zoals bijvoorbeeld een buikriem, wielen en meer kun je terecht bij Royal Brinkman. Mocht je meer informatie willen over de slanghaspels van Berg Hortimotive, neem dan contact op met één van onze specialisten Mechanisatie. Zij adviseren je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. 
Do not delete this link