Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Can-HubDoor de wereldwijd groeiende cannabisindustrie en vraag naar specialistische kennis, heeft Royal Brinkman vier jaar geleden Can-Hub opgericht. Can-Hub biedt een totaalpakket aan producten, kennis en advies voor de professionele cannabisteelt wereldwijd. Met een uitgebreid team bestaande uit ervaren specialisten, biedt zij advies en kennis over de beste teeltmethoden met de nieuwste technologieën voor deze specifieke branche.

Naast de expertise en ervaring die wij inmiddels in andere landen hebben opgebouwd met de professionele cannabisteelt, heeft Can-Hub nu ook het Nederlandse team uitgebreid met twee lokale specialisten. Dit stelt ons in staat om straks de Nederlandse telers op professionele wijze te ondersteunen.

Volledig aanbod van producten en kennis voor de legale cannabisteelt
Een wereldwijd team van lokale specialisten 
Lokale advisering en ondersteuning in het complete proces


    
  • Royal Brinkman richt - met Can-Hub - vizier op start legalisering Nederlandse cannabisindustrie 
    De Rijksoverheid start naar verwachting begin 2021 met het experiment gesloten coffeeshopketen, ook wel ‘de wietproef’ genoemd. Tien goedgekeurde telers krijgen een licentie om onder strenge omstandigheden cannabis te telen. Daarmee wordt de deur voor gelegaliseerde cannabisteelt in Nederland verder open gezet. Internationaal is Royal Brinkman al zo’n vier jaar als kennispartner en toeleverancier in de gelegaliseerde cannabisteelt actief. Met de aanstaande wietproef verbreedt Royal Brinkman haar aandacht naar de thuismarkt.

    Bas Brinkman, Manager Techniek Royal Brinkman: “De cannabisteelt is een complexe teelt, niet makkelijk te vergelijken met een andere teelt. De expertise en ervaring die wij inmiddels in andere landen hebben opgebouwd met de professionele cannabisteelt, stelt ons in staat om straks de door de Rijksoverheid geselecteerde telers op professionele wijze te ondersteunen. We weten goed wat er wereldwijd speelt en wat er voor deze teelt specifiek nodig is. Tezamen met ons uitgebreide netwerk en partners kunnen we hen op het hoogste certificeringsniveau in de cannabisindustrie onze kennis, producten, techniek en begeleiding bieden.” >> Lees verder


Royal Brinkman richt is lid van de Legal Cannabis Coalition
Na meer dan twee jaar van samenwerking in een door Wageningen University & Research (WUR) uitgevoerde teeltproef voor medicinale cannabis hebben in Nederland gevestigde ondernemingen uit de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen besloten hun kennis en ervaring te bundelen. Daarmee is kenniscentrum Legal Cannabis Coalition (LCC) een feit. In de LCC brengen deze ondernemingen, in samenwerking met laboratoria, Life Science en wetenschap hun wereldwijd opgedane kennis en ervaring samen.
  • The Can-Hub Show

    Met leden die meer dan 14 gelegaliseerde cannabis landen vertegenwoordigen, is Royal Brinkman's eigen Can-Hub snel uitgegroeid tot een one-stop shop voor commerciële cannabis kwekers en investeerders wereldwijd. Met zoveel innovaties en persoonlijkheden die allemaal samenkomen op wat een van 's werelds snelst groeiende industrieën is, ontstond er het idee om een show te creëren die de nieuwste technologie en knowhow uit de wereld van de hi-tech commerciële cannabisteelt samenbracht. The Can-Hub Show wordt gezamenlijk gepresenteerd door Can-Hub teamleden Jim Pryor en Matthew Dent.


  • Bekijk de tweede aflevering van de Can-Hub Show

advies

Do not delete this link