Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 


hortilogics

HORTILOGICS

Telers, pakstations, investeerders en kassenbouwers moeten succesvol zijn in een omgeving die steeds hogere eisen stelt aan efficiëntie en stipte levering volgens afgesproken specificaties. Schaalvergroting, leverings- en kwaliteitsgaranties, voedselveiligheid en traceerbaarheid stellen hoge eisen aan primaire producenten en hun bedrijfsprocessen. Dan moeten zij kunnen rekenen op een gestroomlijnde, toekomstbestendige interne logistiek. Daarvoor is HORTILOGICS.

HORTILOGICS ontzorgt glastuinbouwbedrijven wereldwijd door als full-service partner turn key een geïntegreerd systeem voor geautomatiseerde, data-gestuurde interne logistiek van oogst tot verpakt product te leveren. Door unieke combinatie van kennis, data en robotisering via één aanspreekpunt, één contract, één service level agreement reduceert dit de totale eigendomskosten en risico’s. Hiermee biedt HORTILOGICS een stevig fundament voor autonoom telen.

De founding partners zijn Berg Hortimotive, Crux Agribotics, HortiKey en KOAT. Continuïteit en investeringen zijn geborgd door de sterke moederbedrijven Royal Brinkman Group en Kind Technologies. Ruim 100 jaar kennis, ervaring en innovatiekracht zijn gebundeld en die turn key oplossingen mogelijk maken. Het resultaat? Een vlekkeloze logistiek zonder zorgen en voor een concurrerende prijs.

 Door één projectorganisatie leg je het risico voor onderlinge afstemming waar het hoort.
 Optimaal resultaat van je teelt door hightech automatisering en toekomstbestendige technologie. 
 Transparante data uitwisseling om efficiëntie te verhogen in het logistieke proces, teelt en bedrijfsvoering.

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.
  • Unieke propositie

    De groeiende vraag naar turn-key oplossingen voor interne bedrijfslogistiek is het gevolg van schaalvergroting, toenemende schaarste aan arbeid en de opmars van robotica en data-gedreven tools binnen bedrijfs- en ketenprocessen. In HORTILOGICS bundelen de vier partners de kennis en expertise waarmee integrale oplossingen eenvoudiger zijn te ontwikkelen en realiseren.

    "Met deze joint venture bieden we een unieke propositie aan binnen de mondiale glastuinbouw”, zegt Marco van der Velden, CEO van Berg Hortimotive Groep, waarvan HortiKey deel uitmaakt. “KOAT en Crux Agribotics zijn vooruitstrevende partners, die robuuste en bewezen technologie combineren met grensverleggende robotica en kunstmatige intelligentie (AI). Zij vullen ons perfect aan”.


    » Lees meer


Meer informatie


Do not delete this link