Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Iwaki magneetpompen

Iwaki magneetpompen worden voornamelijk gebruikt voor het verpompen van chemische vloeistoffen. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment Iwaki magneetgedreven centrifugaalpompen.
6 product(en) gevonden
Do not delete this link

Iwaki pompen in de tuinbouw

Op royalbrinkman.nl vind je een breed assortiment Iwaki magnetisch aangedreven circulatiepompen in een kunststof uitvoering, oftewel de MD serie. Deze Iwaki pompen zijn uitermate geschikt voor het vervoer van gevaarlijke en giftige vloeistoffen. Iwaki magneetpompen zijn aanzienlijk slijtvaster en tevens redelijk onderhoudsvrij. De pompen uit de Iwaki MD serie zijn voornamelijk samengesteld uit polypropyleen. De onderdelen van de MD serie zijn vervaardigd uit keramiek, PTFE en FKM. Mede hierdoor worden deze magneetpompen gebruikt om zuren en andere chemicaliën te vervoeren. Iwaki pompen van de MD serie zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Het grote voordeel van magneetpompen is dat problemen door vloeistoflekkage voorkomen kunnen worden, omdat de pompen worden aangedreven middels een magneetkoppeling werkwijze. 

Onderdelen Iwaki pomp

Vanwege het klein aantal onderdelen dat de Iwaki pomp bevat, is het onderhoud van een Iwaki pomp een stuk eenvoudiger. Een Iwaki pomp bestaat uit diverse onderdelen. Een pomp bevat de volgende onderdelen:
  • Behuizing aan de voorzijde;
  • Spil;
  • Waaier;
  • O-ring;
  • Behuizing achterzijde;
  • Aandrijfmagneet;
  • Motor.

Iwaki pomp kopen

Van plan om een Iwaki magneetpomp te kopen, maar weet je niet welke type pomp geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op met één van onze technische specialisten. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.
Do not delete this link