Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Oogstprognoses trostomaten

De tomaten hangen nog aan de plant en je wilt weten wanneer je het beste kunt starten met oogsten. Het kost veel tijd om door de paden te lopen en zelf de tomaten te tellen en beoordelen op rijpheid. Bovendien wil je zowel tijdens de teelt als bij de oogst zekerheid van voldoende en in de gewenste kwaliteit beschikbare afzet hebben. Kortom, je wilt onbetrouwbare prognoses elimineren die zorgen voor correctieve, kostenverhogende ingrepen en die het leveren van een gezond product tegen de juiste prijs in de weg staan. Daarvoor is de Plantalyzer!  


Meer grip op bedrijfsvoering 

“De Plantalyzer is in staat om op grotere oppervlaktes de tomaten te tellen in rijpheid en hoeveelheid. Dit doet hij onvermoeibaar, elke dag weer, op exact dezelfde wijze. De Plantalyzer heeft een constant voorspellingsniveau en kent dus geen menselijke afwijkingen. Met dit unieke product krijgt de teler meer grip op zijn bedrijfsvoering”, vertelt Andreas Hofland, General Manager HortiKey. De Plantalyzer is door HortiKey (dochteronderneming van Berg Hortimotive) ontwikkeld in samenwerking met de WUR (Wageningen University & Research) en Letsgrow.com.


De Plantalyzer® geeft: 
 Grip op verkoopprijs; afstemming met retail is preciezer op de actuele voorraad
Grip op arbeid; op planning van productiepersoneel maar ook op logistieke handelingen en benodigdheden 
Grip op afzetvolume; door een beter inzicht in je volume kun je het aanbod sturen en jouw afspraken nakomen.


Wil je meer informatie ontvangen. Vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan.  • Automatisch tomatenoogst voorspellen 

    De Plantalyzer meet volledig automatisch de tomaten in de kas terwijl ze nog niet geoogst zijn. Hierbij meet de robot met speciale camera’s en software de onderste twee tot drie trossen (vrij van hangend blad). Het systeem berekent de trossen, het aantal vruchten per tros en de kleur van de vrucht. Door de plantdata te koppelen aan de algoritmes van Letsgrow krijg je accurate stuurinformatie van de oogst. Zo weet je precies wanneer en hoeveel tomaten je kunt oogsten om aan jouw afzetafspraken te voldoen. 


    Samen staan we sterk 

    Door de krachten van Hortikey, Berg Hortimotive, Royal Brinkman en Letsgrow te bundelen, kunnen we je de beste oplossing bieden voor het voorspellen van de oogst. Innoveren op dit gebied is een continu proces. We bouwen steeds meer kennis op en ontwikkelen de techniek en algoritmes door. Dit maakt dat we tijdig kunnen inspelen op veranderingen en op jouw wensen en behoeften. #Letsimprovetogether. 
advies
Do not delete this link