Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Plant-Trays

Bekijk alle

De nieuwste artikelen binnen Verpakking & ontwerp

Bekijk alle


  • Verpakkingstrend voorjaar/zomer 2017Royal Brinkman biedt een totaalpakket aan ten behoeve van jouw productpresentatie in de professionele tuinbouw: van potten en containers tot aan trays, hoezen en folie. Verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van een onderscheidende positie van jouw product in de markt. Onze specialisten helpen je graag bij het creëren van deze onderscheidende positie. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een verpakking, bloemenhoezen, of een compleet nieuwe huisstijl. Binnen de afdeling Verpakking & ontwerp kun je terecht met al je vragen over communicatie en verpakking.

Royal Brinkman studio: een verpakking op maat

Onze eigen vormgevers maken in de Royal Brinkman Studio concepten op maat. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of om een compleet concept voor de vermark(e)ting van het door jou geteelde product: je kunt hiervoor bij Royal Brinkman terecht. Tevens kunnen we de totale logistieke stroom voor je uit handen nemen. Je legt de opdracht bij Royal Brinkman neer en wij regelen het hele traject van concept tot eind.

Bloemenhoezen, plantentrays en potten

Royal Brinkman biedt een breed assortiment producten ten behoeve van een onderscheidende positie van jouw product in de professionele tuinbouw. De producten zijn o.a.: verpakking (bloemenhoezen, rozenfolie, kartondisplays), handelsdrukwerk (briefpapier, visitekaartjes etc.), bedrukte potten en containers, buitenreclame (zuilen en borden), autobelettering, bedrukte kleding, - draagtassen, -tape en steek- en hangetiketten.

Advies verpakkingen

Naast het brede assortiment producten, bieden wij diensten waaronder communicatieadvies, verpakkingadvies, trendadvies en het ontwerpen van logo's, complete huisstijlen, verpakkingen etc.
Do not delete this link