Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Hoezen en Hebo Halters

Bekijk alle

Plant-Trays

Bekijk alle
 • Hoe kies ik de juiste pot?

  Ieder gewas heeft andere behoeften en het gebruik van de juiste pot kan bijdragen aan de kwaliteit van uw product. Daarom geven wij u graag extra informatie over de verschillende opties. 

  Lees verder
 • Optimale presentatie met juiste hoes

  Bloemen- en plantenhoezen bestaan in verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende materiaalsoorten. Ieder gewas heeft andere behoeftes en daarom is het belangrijk dat u de hoes kiest die het beste op deze behoeftes, maar ook op uw persoonlijke behoeftes aansluit. Wij geven u hier graag advies over. 

  Lees verder
 • Karton als verpakkingsmateriaal

  Een trend op het gebied van verpakkingen is het gebruik van karton. Dit verpakkingsmateriaal heeft allerlei voordelen: het is duurzaam en biedt een goede bescherming tijdens het transport. Daarnaast is het een veelzijdig verpakkingsmateriaal en kan het in allerlei vormen gebruikt worden, zoals bloemen- en plantendozen, bloemen- en fustkragen en groente- en fruitkisten. 

  Lees verder

Verpakking & Ontwerp


De afdeling ‘Verpakking en ontwerp’ houdt zich bezig met de verkoop en advisering van de artikelen potten en containers, trays, hoezen en folie. Ook kunnen zij u ondersteunen bij de creatieve ontwikkeling van producten die u kunnen helpen om een onderscheidende positie te creëren. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een verpakking, of een compleet nieuwe huisstijl. Binnen de afdeling Verpakking & ontwerp kunt u terecht met al uw vragen over communicatie en verpakking. U weet als geen ander dat toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten steeds belangrijker wordt. De communicatie- en verpakkingsadviseurs helpen u bij het ontwikkelen van uw communicatie- en verpakkingsbeleid.

Onze eigen vormgevers maken in de Royal Brinkman Studio concepten op maat. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of om een compleet concept voor de vermark(e)ting van het door u geteelde product: u kunt hiervoor bij Royal Brinkman terecht.  Tevens kunnen we de totale logistieke stroom voor u uit handen nemen. U hoeft dan niet zelf achter drukkers, lithografen, ontwerpers etc. aan. U legt uw opdracht bij Royal Brinkman neer en wij regelen het hele traject van concept tot eind. De producten zijn o.a.: verpakking (hoezen, rozenfolie, kartondisplays), handelsdrukwerk (briefpapier, visitekaartjes etc.), bedrukte potten en containers, buitenreclame (zuilen en borden), autobelettering, bedrukte kleding, - draagtassen, -tape en steek- en hangetiketten. De diensten zijn o.a.: communicatieadvies, verpakkingadvies, trendadvies en het ontwerpen van logo's, complete huisstijlen, verpakkingen etc. 

Do not delete this link