Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Zoeken op leverancier    Priva

Priva

Logo privaPriva is leidend in het leveren en produceren van duurzame en vernieuwende oplossingen in de internationale glastuinbouw; allemaal met als doel de groei van het gewas efficiënt te laten verlopen. Met de systemen van Priva kun je - of je nou vruchtgroente teelt of potplantteler bent - het kasklimaat, lichthoeveelheid in de kas, de hoeveelheid CO2 en irrigatie eenvoudig en geheel op je eigen manier besturen. Deze systemen dragen bij aan het zo nauwkeurig mogelijk aansturen en beheersen van de teelt met oog op het minimale verbruik van energie en hergebruik van water. Royal Brinkman is trotse hoofddealer van Priva klimaat- en registratiesystemen met onder andere procescomputers en klimaatbeheersingssystemen in het assortiment. Bekende Priva procescomputers zijn onder andere de Priva Compact en Priva Connext, voorheen was dit een Vocom installatie. 

» Bekijk hier Priva klimaat- en registratiesystemen

Priva procescomputers

Bekijk alle

Priva registratiesystemen

Bekijk alle
  • Hoe maak je de filter schoon van de Priva Nutriflex of Nutrijet?


  • Priva Nutriflex of Nutrijet schoonmaken


Vragen over de klimaat- en registratiesystemen van Priva?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Priva procescomputers
Met een Priva-procescomputer kun je klimaat, energie en water in de kas tegelijkertijd bedienen en beheersen. De juiste balans van deze drie componenten is namelijk van belang om de groei van het gewas te stimuleren én het gebruik van energie te minimaliseren en hergebruik van water te maximaliseren. Als potplantteler wil je bijvoorbeeld dat de planten de juiste grootte en kwaliteit bereiken, terwijl je als groenteteler de juiste condities voor je gewas wilt bereiken. Een gunstig kasklimaat is dan ook van essentieel belang om ziektes en plagen en uiteindelijk ook gewasschade te voorkomen. Daarbij is het van belang dat de verschillende processen met elkaar samenwerken. De Priva Compact en Priva Connext bieden de je de oplossing om het ideale kasklimaat te creëren.  

Registratie systemen
Inzicht in productie, arbeid en processen is van belang om het bedrijf zo efficiënt mogelijk aan te sturen. Met de registratiesystemen van Priva kun je prestaties van je medewerkers verbeteren, nauwkeurige prognoses maken en arbeidskosten verlagen. Met de Priva FS Performance heb je één oplossing die je inzicht en de mogelijkheid biedt om arbeid en productie te analyseren.
Do not delete this link