Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Advies & diensten    Keuringen   Scope 10 NTA 8220 – Brandrisico inspectie

Scope 10 NTA 8220 – Brandrisico inspectie

priva compact 1170x360.jpg
Geschreven door Giel van der Hoeven | Laatste update: 

Een scope 10 inspectie is gelijk aan een brandrisico inspectie, verzekeringsinspectie en een inspectie NTA 8220. De Agro-e inspectie is opgevolgd door de inspectie NTA 8220 en wordt uitgevoerd door een SCIOS scope 10 gecertificeerd bedrijf. De NTA 8220-inspectie moet 1x per 5 jaar worden uitgevoerd.


Assimilatiebelichting

De assimilatiebelichting moet worden gecontroleerd volgens de methodiek die in de brochure “Assimilatiebelichting, Controle & Onderhoud” is beschreven. Wat per juli 2019 is verandert is dat alle trafostations en hoofdverdelers elk jaar moeten worden gecontroleerd samen met 1/3 deel van de belichtingsinstallatie in de kas.


Ons advies

Laat zo snel mogelijk de elektrische installatie inspecteren op basis van de SCIOS scope 8 methode (NTA 8220) en in de periode van september tot april de assimilatiebelichting. Laat ons een maatwerkofferte aanbieden en u weet wat u jaarlijks kwijt bent aan de inspectie van de assimilatiebelichting en 1x per 5 jaar voor de NTA 8220 inspectie. Ons partnerbedrijf keuringsbureau FW Techniek is hiervoor SCIOS Scope 10 gecertificeerd door Bureau Veritas wat wordt onderhouden op basis van de ISO 9001.Meer informatie over de brandrisico inspectie
 
Heb je vragen over de Scope NTA 8220- Brandrisico inspectie? Neem dan contact op met onderhoudsspecialist Giel van der Hoeven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie- op werkdagen binnen 24 uur. 
Giel van der HoevenOver Giel van der Hoeven

“Giel van der Hoeven, onderhoudscoördinator, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de sectoren tuinbouw en techniek. Sinds 2015 deelt hij zijn kennis met de klanten van Royal Brinkman. “Het oplossen van technische problemen en adviseren over onderhoud en inspecties blijft elke dag weer een uitdaging. Het leuke aan tuinbouwtechniek is dat dit steeds verschilt per klant. Dat houdt het werk interessant en afwisselend.”


Do not delete this link