Scope 10 NTA 8220 – Brandrisico inspectie


Inspectie brandrisico Een scope 10 inspectie is gelijk aan een brandrisico inspectie, verzekeringsinspectie en een inspectie NTA 8220. De Agro-e inspectie is opgevolgd door de inspectie NTA 8220 en wordt uitgevoerd door een SCIOS scope 10 gecertificeerd bedrijf. De NTA 8220-inspectie moet 1x per 5 jaar worden uitgevoerd.


Assimilatiebelichting

De assimilatiebelichting moet worden gecontroleerd volgens de methodiek die in de brochure “Assimilatiebelichting, Controle & Onderhoud” is beschreven. Wat per juli 2019 is verandert is dat alle trafostations en hoofdverdelers elk jaar moeten worden gecontroleerd samen met 1/3 deel van de belichtingsinstallatie in de kas.

Ons advies

Laat zo snel mogelijk de elektrische installatie inspecteren op basis van de SCIOS scope 8 methode (NTA 8220) en in de periode van september tot april de assimilatiebelichting. Laat ons een maatwerkofferte aanbieden en u weet wat u jaarlijks kwijt bent aan de inspectie van de assimilatiebelichting en 1x per 5 jaar voor de NTA 8220 inspectie. Ons partnerbedrijf keuringsbureau FW Techniek is hiervoor SCIOS Scope 10 gecertificeerd door Bureau Veritas wat wordt onderhouden op basis van de ISO 9001.


Giel van der HoevenMeer informatie over de brandrisico inspectie 
Heb je vragen over de Scope NTA 8220- Brandrisico inspectie? Neem dan contact op met onderhoudsspecialist Giel van der Hoeven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie- op werkdagen binnen 24 uur.