Shop    Advies en diensten    Keuringen voor tuinbouwmachines en -installaties    Elektra inspectie NEN 3140

Elektra inspectie NEN 3140

Elektra inspectie NEN 3140De Elektra inspectie NEN 3140 is een uitgebreide versie van de Agro Elektra Inspectie. Deze inspectie wordt vooral uitgevoerd in de industrie, maar soms ook in de tuinbouw. Waar de Agro Elektra Inspectie vooral een visuele inspectie is, worden bij de Elektra inspectie NEN 3140 meer metingen uitgevoerd. 

Hoe gaat Elektra inspectie NEN 3140 in zijn werk?

De Elektra inspectie NEN 3140 is bedoeld voor laagspanningsinstallaties. Tijdens de inspectie wordt de volledige elektrotechnische installatie gecontroleerd: van de verdelers tot de wandcontactdozen. Na afloop van de Elektra inspectie NEN 3140 ontvang je een rapport met daarin de geconstateerde gebreken en een overzicht van de benodigde herstelwerkzaamheden. Zodra een erkend installateur de herstelwerkzaamheden heeft uitgevoerd, ontvang je een herstelverklaring en keuringssticker en is de elektrische installatie officieel goedgekeurd. 

Service en onderhoud eenvoudig beheren

Het managen van alle service- en onderhoudswerkzaamheden is een hele klus, maar essentieel voor de bedrijfsvoering en veiligheid. De Service Engine helpt je om service en onderhoud op jouw bedrijf eenvoudig te beheren. Klik hier voor meer informatie.
Giel
Vragen over de Elektra inspectie NEN 3140

Heb je vragen over de Elektra inspectie NEN 3140, of wil je een professionele monteur inschakelen? Neem dan contact op met Giel van der Hoeven via onderstaand formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.