Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Kennisbank   Verpakking & ontwerp   Algemeen   Hoe laat je verpakkingen bedrukken?


Hoe laat je verpakkingen bedrukken?
royal brinkman studio ontwerpen bedrukken

Geschreven door Royal Brinkman Studio | Laatste update: 13-10-2019

Als teler wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van de handel tot aan de consument, met name voor feestdagen als Valentijnsdag en Moederdag is dit populair. Door een verpakking te laten ontwerpen en bedrukken, onderscheid je jouw product van de producten van concullega’s, waardoor je product meer opvalt in de markt en dus waarschijnlijk eerder uit het schap gepakt wordt. En dat is wat je wil! In dit artikel geven onze specialisten daarom uitleg over verpakking bedrukken en ontwerpen voor de tuinbouw.


Gespecialiseerd ontwerpbureau

Een ontwerp laten maken voor de tuinbouw en de verpakking bedrukken kan je het beste laten doen door een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in deze sector. Voor met name verpakkingen van voedingsmiddelen gelden namelijk strenge regels en eisen. Gespecialiseerde ontwerpbureaus zijn hiervan op de hoogte en houden hier rekening mee bij het ontwerpen en bedrukken van een verpakking. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.


Verpakkingen bedrukken en ontwerpen

Royal Brinkman Studio Royal Brinkman heeft een eigen ontwerpstudio in huis waar verschillende ontwerpen worden gemaakt voor verpakkingen voor bijvoorbeeld dagen als Moederdag en Valentijnsdag, maar ook voor handelsdrukwerk, logo's en huisstijlen. Het is wel belangrijk dat je dit op tijd regelt aangezien er een tijd over het gehele proces heen gaat. De afdeling Verpakking & ontwerp kan de ideeën en wensen voor het gehele concept begeleiden, waarbij je maximaal wordt ontzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het portfolio van de Royal Brinkman Studio via Pinterest!
Meer informatie over ontwerpen en een verpakking bedrukken

Wil je meer weten over het laten maken van een speciaal ontwerp of verpakking? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Royal Brinkman Studio, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Studio Royal Brinkman Over de Studio

Grafisch vormgeefsters Joyce van den Berg en Marja Scheffers vormen samen de Royal Brinkman Studio. Ze ontwerpen met passie nieuwe concepten voor o.a. hoezen, etiketten, potten, logo’s en huisstijlen. Samen hebben ze een dosis aan ervaring; Marja werkt al sinds 1984 bij Royal Brinkman en Joyce sinds 2002. Ze vormen samen dan ook een ijzersterk en creatief team, waar je met gerust hart je ideeën voor een ontwerp kunt achterlaten. “Doordat we beide andere ideeën of inzichten hebben, vullen we elkaar heel goed aan. Zo komen we ook steeds tot vernieuwende verpakkingsconcepten.”


Do not delete this link