Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 • MyScout  


MyScout
Het online platform voor visualisatie en dataverzameling van ziekten en plagen in de tuinbouw

MyScout

Als teler wil je 'in control' zijn over je teelt, om de maximale teeltopbrengst te kunnen bereiken in een duurzame en schone teelt. Daarbij moet je kunnen rekenen op data-gestuurde bescherming van het gewas. Het waarnemen en monitoren van ziekten en plagen in het gewas is een belangrijk onderdeel van een goedwerkende gewasbeschermingsstrategie. De beheersing van ziekten en plagen wordt steeds complexer om in goede banen te leiden. Met het gemak, het inzicht en de controle dat MyScout biedt, krijg je als teler meer grip op je gewasbeschermingsstrategie.

Eerder en beter inzicht in ziekte- en plaagontwikkeling
Betere controle over ziekten en plagen in het gewas
Hoger rendement gewas


Invoeren in de kas – analyseren achter de computer

Kasmedewerkers, bedrijfsleiders, adviseurs en telers kunnen voortaan nog makkelijker samenwerken in één dataomgeving. MyScout is een handige invoer app op de mobiele telefoon, waarmee alle waarnemingen van ziekten en plagen direct in de kas vastgelegd kunnen worden. Het digitale dashboard is op de computer, tablet en mobiele telefoon te raadplegen. Hiermee heb je altijd een actueel beeld van de stand van ziekten en plagen in het gewas. Op verzoek van telers kunnen productspecialisten van Royal Brinkman (ook op afstand) meekijken. Met MyScout hebben telers voortaan gewasbescherming letterlijk onder de duim.


Eenvoudig in gebruik en individueel instelbaar

Per gewas en locatie kan de actuele stand van ziekten en plagen eenvoudig via de app ingevoerd worden. Bovendien kan de ontwikkeling van natuurlijke vijanden gemonitord worden. In overzichtelijke dashboards wordt het verloop in grafieken en heatmaps weergegeven. Dashboards zijn volledig naar eigen wens in te richten.


Ben je geïnteresseerd?

We willen MyScout graag zo effectief en efficiënt mogelijk bij iedereen installeren. Om dat proces in goede banen te leiden en voor jou de juiste abonnementsvorm te kunnen bepalen, maken wij gebruik van een belangstellingslijst. Laat je gegevens achter, zodat wij hierover contact met je kunnen opnemen.Het online platform voor de tuinbouw

 • Unieke functionaliteiten

 • Eenvoudige invoering

  Meer schermvoorbeelden

 • Meer grip op gewasbescherming

Start van een nieuwe fase in gewasbescherming

MyScout is onderdeel van de digitaliseringsstrategie van Royal Brinkman. De toepassing van data binnen gewasbescherming biedt nieuwe kansen. MyScout is klaar voor de toekomst om op het gebied van duurzame gewasbescherming het verschil te maken. Voor jou dus een mooi moment om in te stappen en MyScout te gaan benutten. Royal Brinkman legt de lat hoog. Bij de introductie van MyScout bieden we unieke functionaliteiten die elders niet beschikbaar zijn. We blijven innoveren met nieuwe updates en functionaliteiten, zodat je kunt vertrouwen op een effectief hulpmiddel. MyScout biedt de potentie om uiteindelijk een centraal, modern sturingsinstrument te worden voor gewasbescherming.


Meest gestelde vragen

 • Wat is MyScout?
  MyScout is een handige invoer app op de mobiele telefoon, waarmee alle waarnemingen van ziekten en plagen direct in de kas vastgelegd kunnen worden. Het digitale dashboard is op de computer, tablet en mobiele telefoon te raadplegen. Hiermee heb je altijd een actueel beeld van de stand van ziekten en plagen in het gewas.

  Veel vragen zijn al eens gesteld. Deze hebben we gebundeld op een overzichtspagina. Bekijk de meest gestelde vragen via onderstaande knop. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem aan de specialist via het formulier onderaan de pagina.

  MyScout meest gestelde vragen


We simplify crop protection
Do not delete this link