Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

GreenTech Amsterdam 2023

10 mei 2023
Van 13 juni tot en met 15 juni 2023 vindt de GreenTech Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. GreenTech Amsterdam is het nummer één platform voor tuinbouwtechnologie in Nederland. Professionals uit de sector van over de hele wereld komen tijdens deze beurs samen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen.​ Royal Brinkman is aanwezig op dit evenement om telers wereldwijd te informeren over onze kennis, producten, innovatieve oplossingen en diensten. ​

Wereldwijd netwerk

Als wereldwijde specialist in de tuinbouw zijn wij actief in 13 landen waar we een breed scala aan producten leveren aan lokale telers. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we zowel lokaal als wereldwijd inkopen en verkopen. We doen dit met maar één doel: telers helpen om hun opbrengst te verbeteren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van technische totaal installaties op het gebied van water,- elektra,- en klimaattechniek.

Let's Improve Together!

Als persoonlijk kennispartner staan we dicht bij de teler. Naast product specialisten hebben we ook adviseurs die allround kennis hebben van thema’s als hygiëne, ontvochtiging, klimaatbeheersing en water. Door al deze kennis garanderen wij onze klanten een compleet advies. 

Je bent van harte welkom in onze stand 01.230 om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Ons internationale team van specialisten, accountmanagers en onze lokale branch managers adviseren je graag. Maak daarnaast kennis met de producten van onze merken Agrobío en Berg Hortimotive.


 

Registratie is voor 5 juni gratis

 • Greentech amsterdam

  Wanneer

  Dinsdag 13 juni 2023 | 10.00 - 18.00 uur
  Woensdag 14 juni 2023 | 10.00 - 18.00 uur
  Donderdag 15 juni 2023 | 10.00 - 17.00 uur
 • Greentech Amsterdam

  Waar

  RAI Amsterdam
  Europaplein
  1078 GZ Amsterdam
 • Greentech amsterdam

  Registratie Wat kan je verwachten van onze stand?


Water Management | Mechanisatie | Hygiene | Technische Projecten | Berg Hortimotive | Agrobío Teeltwisseling 


Water Management

 • Water is een essentiële hulpbron voor het gewas, het bewust beheren van de waterkwaliteit heeft directe gevolgen voor de gewasproductie. Ontdek meer over...

  Moleaer, De gepatenteerde Moleaer techniek in de Neo Nanobubbel generator is een zeer efficiënte gasinjectietechnologie die zuiver zuurstof omzet in Nanobubbels en daardoor oververzadigd water, met zeer hoge niveaus van opgeloste zuurstof weet te realiseren.

  Celine meet volledig automatisch de concentratie van alle individuele voedingscomponenten. De gegevens worden gedeeld met cloud- en kasklimaatsystemen voor automatische watergift en bemesting.  

  AquaJet, Optimaal reinigen en ontsmetten van kasdek en teeltgoot. De AquaJet is speciaal ontwikkeld om een nieuwe teelt in een weer schone kas te beginnen. Een schone start is immers de eerste winst.

 • water management


Mechanisatie

 • Tuinbouwmachines worden in de tuinbouw steeds vaker ingezet om werkzaamheden te vereenvoudigen, doordat arbeid steeds schaarser wordt. Royal Brinkman biedt een breed assortiment spuitapparatuur, machines en installaties, reinigingsapparatuur, pompen en meer voor de professionele tuinbouw.  

  Door verdamping van gewas is de luchtvochtigheid in de kas vaak te hoog. Een klassieke oplossing hiervoor het openen van de ramen door koude lucht naar binnen te laten. Het nadeel hiervan is dat de verwarming de temperatuur weer op peil moet houden en uiteindelijk kost dit veel energie en geld. De oplossing hiervoor is DryGair units.  


  Ben je geïnteresseerd in de DryGair systemen en wil je de DryGair ervaren in een geavanceerde kas? Onze DryGair specialisten Hans Belt en Eef Zwinkels nemen u mee en geven een presentatie op maandag 12 juni 2023, de dag voor GreenTech Amsterdam, tussen 12.00 en 17.00 uur.

  » Neem deel aan de DryGair tour


 • mechanical equipment


Hygiëne

 • Wij geloven erin dat telers wereldwijd met een optimale bedrijfshygiëne een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit hun gewas. HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaaloplossing voor bedrijfshygiëne. HortiHygienz is het antwoord op de toenemende ziektedruk op tuinbouwbedrijven en gebaseerd op vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam. 

  CleanGate

  De CleanGate hygiënesluis desinfecteert de handen en schoenzolen tegelijkertijd. De sluis is ontworpen voor de gecontroleerde passage van de werknemers in en uit de werkomgeving. Voor een complete optimale hygiëne wordt dit toestel geplaatst in de doorgang naar de productieruimten. De sluis is volledig vervaardigd uit RVS en voorzien van horizontale borstels die beide schoenzolen gelijktijdig op eenvoudige en efficiënte wijze reinigen.   De Flexxomat is dé preventieve hygiëneoplossing bij personeelsverkeer in de voedingsmiddelen industrie, de glastuinbouw, de landbouw en laboratoria.
 • hygiene


Technische Projecten

 • Royal Brinkman levert duurzame oplossingen op het gebied van elektro- en watertechniek, klimaattechniek en zonnepanelen installatie voor de professionele glastuinbouw. Naast de totaaloplossing (Turn-Key) bieden we ook klein maatwerk. Kiezen voor Royal Brinkman Technology betekent kiezen voor betrouwbaarheid, persoonlijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. 

  » Ontdek meer over Technische projecten


 • technical projects


Berg Hortimotive

 • Buisrailwagens worden gebruikt in de professionele tuinbouw voor de uitvoering van werkzaamheden op hoogte, met name bij gewasverzorging. Berg Hortimotive biedt een divers aanbod BeNomic buisrailwagens, voor iedere teeltsituatie een geschikte wagen. Onze BeNomic lijn is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Zo bieden wij u altijd een passende oplossing met betrekking tot gewasverzorging. 

  Berg Hortimotive is de uitvinder van de eerste buisrailwagen. Met onze engineering en productie in eigen huis zijn we in staat om continue door te ontwikkelen. Voortdurend verleggen wij onze grenzen om hoge kwaliteit buisrailwagens te leveren in lijn met uw wensen en behoeften. 

  Het gebruik van spuitapparatuur is essentieel voor de bescherming van uw gewas tegen ziekten en plagen. Door het gebruik van onze spuitapparatuur kunt u schade aan het gewas voorkomen. Spuitwerkzaamheden in de kas kunnen behoorlijk tijdrovend zijn; het automatiseren van deze werkzaamheden levert u dan ook een aanzienlijke arbeidsbesparing op. Berg Hortimotive produceert o.a. spuitrobots die automatisch over het buisrailsysteem kunnen rijden. Afhankelijk van het te verspuiten middel en wanneer u precies uw gewas wenst te spuiten, hebben we meerdere typen spuitrobots in onze BeMatic gewasbeschermingslijn. 

 • hygiene


Agrobío

 • Agrobío produceert en levert hommels en natuurlijke vijanden voor de professionele glastuinbouw. Het bedrijf is gevestigd in La Majonera, nabij Almeria in Zuid-Spanje. 

  Agrobío is wereldwijd één van de grootste producenten van hommels voor de tuinbouwsector. Naast hommelvolken levert Agrobío inmiddels alle natuurlijke vijanden die ingezet worden in groente- en sierteelt voor de bestrijding van diverse ziekten en plagen zoals bladluis, witte vlieg en spint. De meerwaarde van Royal Brinkman en Agrobío ligt in de combinatie: onze specialisten kijken naar de totaalsituatie van ziekten en plagen in het gewas en ontwikkelen samen met de teler een bestrijdingsconcept. 
 • agrobio


Teeltwisseling

 • Om je te helpen tijdens de drukke, hectische periode van de start van de nieuwe teelt kunnen wij je adviseren om je vruchtwisseling soepel en goed voorbereid te laten verlopen.

  Door het gebruik van Valent Clips wordt de stengel van het bladgewas optimaal ondersteund, wat zorgt voor een betere kwaliteit van het gewas en een hogere opbrengst. Aan het begin van het seizoen zijn de planten kwetsbaar en kunnen ze gemakkelijk beschadigd worden.

  Valent Hooks worden in de professionele glastuinbouw gebruikt om tomaten-, komkommer-, paprika- of aubergineplanten op te binden ter ondersteuning van de groei.

  Valent Twine wordt in de tuinbouw vaak gebruikt om groenteplanten, zoals tomaten, komkommers en paprika's op te binden om ervoor te zorgen dat de plant verticaal groeit. De keuze van het touw hangt af van verschillende factoren, want elk gewas heeft zijn eigen behoeften. Voor een gewas met zware vruchten is een dikker touw nodig, terwijl voor het andere gewas de elasticiteit van het touw of jute touw belangrijker is.
 • crop rotation
Do not delete this link