Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 Shop      Specialisten       Jan Krouwer

Over Jan Krouwer

Productspecialist Gewasbescherming

Jan KrouwerJan Krouwer is sinds 1985 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is productspecialist gewasbescherming. Gezien zijn ervaring adviseert Jan graag over (biologische) gewasbescherming en is hij vaak sparringpartner voor klanten over groeiregulatoren, herbiciden, knaagdierenbeheersing en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Jan heeft ruim 35 jaar ervaring in de tuinbouwsector. Vanaf de start van zijn carrière werkte hij hoofdzakelijk met chemische gewasbescherming. Hij ziet de verschuiving naar steeds meer natuurlijke vijanden, biostimulanten en plantversterkende middelen. Door zijn ervaring en zijn opgebouwde kennisnetwerk wordt Jan vaak voor advies geraadpleegd door zowel interne als externe klanten.

Hierbij vindt Jan het vooral belangrijk om goed bereikbaar te zijn, actief met de klant mee te denken en persoonlijk advies te geven. Zijn aanpak is deskundig en oplossings- en klantgericht. Jan adviseert je op een persoonlijke manier met informatie die voor jou toepasbaar is.

 • Neem contact op met Jan Krouwer

    Bel Jan op 0174 - 446 319
  Jan is iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.
     
           

     
           
  vraagteken   Stel Jan een vraag
  Via het formulier kun je jouw vraag stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
     
           

     
     
     

  » Terug naar alle specialisten    

         

     
     
     

 • Contactformulier


Do not delete this link