Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Teeltwisseling    Folies

Folies

Plastic folie wordt in de professionele tuinbouw gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kan plastic folie bijvoorbeeld dienen als verduistering of als isolatie. Royal Brinkman biedt een breed assortiment plastic folies op rol voor verschillende toepassingen in de kas.

Plastic folie in de tuinbouw

Plastic folie wordt in de tuinbouw gebruikt voor diverse toepassingen. Royal Brinkman biedt plastic folie in verschillende maten, kleuren en perforaties op rol. Plastic folie kent diverse toepassingen in de kas:
  • Isolerend folie;
  • Verduisteringsfolie;
  • Substraatfolie;
  • Folie voor teeltgoten;
  • Afdekfolie;
  • Stekfolie;
  • Noppenfolie. 
Deze toepassingen kunnen verschillende doelen hebben zoals bijvoorbeeld het verlagen van het energieverbruik, optimaliseren van het kasklimaat of het beschermen van een product. Bovendien is er in de tuinbouw een toenemende aandacht voor duurzaamheid, waardoor ook biologisch afbreekbaar folie steeds vaker wordt gebruikt. Biologisch afbreekbaar folie is uitstekend geschikt voor de biologische teelt van gewassen. Aangezien plastic folie in verschillende formaten, kleuren en perforaties beschikbaar is, is het van groot belang om het juiste type folie te kiezen. Over het algemeen is folie voor de tuinbouw verkrijgbaar in transparante folie, witte folie, zwarte folie zwart-witte folie. 

Plastic folie maten

Ben je op zoek naar folie voor in de kas? Houd dan rekening met het inmeetverlies van de folie. Een kas lijkt op het oog vaak vlak, maar dit is in de praktijk niet altijd het geval. Je dient dus rekening te houden met het inmeetverlies van 3%. Onze specialisten adviseren je graag over het gebruik van de juiste folie en het juiste formaat.

Folie kopen?

Wil je folie kopen, maar weet je welk folie geschikt is voor jouw teeltsituatie? neem da contact op met één van onze specialisten Teeltwisselingen. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden van plastic folie op rol. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link