Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Teeltwisseling    Folies

Folies

Plastic folie wordt in de professionele tuinbouw gebruikt voor verschillende doeleinde. Zo kan plastic folie bijvoorbeeld dienen als verduistering of als isolatie. Royal Brinkman biedt een breed assortiment plastic folie op rol voor verschillende toepassingen.

  • Hoe kies je het juiste folie?

    In de tuinbouw worden veel verschillende soorten folies gebruikt, elk met een ander doeleinde. Daarom is het soms lastig om de keuze te maken voor de juiste folie. Onze specialist helpt. 

    Lees verder

Plastic folie in de tuinbouw

Plastic folie is er in verschillende formaten, kleuren en perforaties beschikbaar. Plastic folie wordt o.a. gebruikt als verduisteringsfolie, substraatfolie, folie voor teeltgoten en afdekfolie. Naast de plastic folie biedt Royal Brinkman ook biofolie aan wat uitermate geschikt is voor de biologische teelt. Het is van belang om de juiste plastic folie te kiezen om het optimale uit het gebruik te halen. Daarom schreven onze specialisten een artikel voor het kiezen van de juiste folie.

Plastic folie maten

Ben je op zoek naar folie voor in de kas? Houd dan rekening met het inmeetverlies van de folie. Onze specialisten adviseren je graag over het gebruik van de juiste folie en het juiste formaat.


Do not delete this link