Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Zoeken op leverancier    PlantoSys

PlantoSys | Voor een sterk en weerbaar gewas

PlantoSys specialiseert zich in producten die bijdragen aan de planteigen afweer en heeft kennis van meer dan twintig teelten in de Europese land- en tuinbouw. Het doel? De planteigen afweer versterken, om bijvoorbeeld schade door droogte of vorst te voorkomen. In samenwerking met onder meer WUR-Bleiswijk en consultancybureau Delphy onderzoeken zij uitvoerig nieuw ontwikkelde producten. Tijdens de ontwikkeling en productie houdt PlantoSys altijd het belangrijkste in het achterhoofd: een tevreden klant en een sterk gewas.

✔ Verbeterde plantweerbaarheid
✔ Betere wortelontwikkeling
✔ Betere voedingsopname
✔ Minder uitval

Meer informatie 

Hoe vergroot je de plantweerbaarheid?
Plantweerbaarheid vergroten is een steeds belangrijker begrip in de glastuinbouw. Factoren zoals ziektes, plagen en micro-organismen (biotisch), alsmede omgevingsfactoren zoals temperatuur, vocht en licht (abiotisch) kunnen stress veroorzaken. Planten beschikken van nature over een afweermechanisme waarmee zij zich tegen dergelijke situaties beschermen. In dit artikel leggen onze specialisten uit hoe je de plantweerbaarheid stimuleert.

EG-meststoffen

Biostimulanten


  • Bekijk de aflevering van PlantoSys
     
    Wil je meer weten over PlantoSys? In deze video nemen we een kijkje achter de schermen en vertelt directeur Alwin Scholten meer over de verschillende producten en effecten.


  • Bekijk de video over PlantoSys

    In deze video legt Alwin Scholten hoe de producten van Plantosys bijdragen aan de plantweerbaarheid van gewassen. Als voorbeeld bezoekt hij een aardbeienteler die succesvol biostimulanten en meststoffen toepast.


Do not delete this link