Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    PlantoSys

PlantoSys

PlantoSys specialiseert zich in producten die bijdragen aan de planteigen afweer en heeft kennis van meer dan twintig teelten in de Europese land- en tuinbouw. Het doel? De planteigen afweer versterken, om bijvoorbeeld schade door droogte of vorst te voorkomen. In samenwerking met onder meer WUR-Bleiswijk en consultancybureau Delphy onderzoeken zij uitvoerig nieuw ontwikkelde producten. Tijdens de ontwikkeling en productie houdt PlantoSys altijd het belangrijkste in het achterhoofd: een tevreden klant en een sterk gewas.

EG-meststoffen

Biostimulanten


  • Bekijk de aflevering van PlantoSys
     
    Wil je meer weten over PlantoSys? In deze video nemen we een kijkje achter de schermen en vertelt directeur Alwin Scholten meer over de verschillende producten en effecten.


  • Bekijk de video over PlantoSys

    In deze video legt Alwin Scholten hoe de producten van Plantosys bijdragen aan de plantweerbaarheid van gewassen. Als voorbeeld bezoekt hij een aardbeienteler die succesvol biostimulanten en meststoffen toepast.


Kas met gewas

Hoe vergroot je de plantweerbaarheid?

Plantweerbaarheid vergroten is een steeds belangrijker begrip in de glastuinbouw. Factoren zoals ziektes, plagen en micro-organismen (biotisch), alsmede omgevingsfactoren zoals temperatuur, vocht en licht (abiotisch) kunnen stress veroorzaken. Planten beschikken van nature over een afweermechanisme waarmee zij zich tegen dergelijke situaties beschermen. In dit artikel leggen onze specialisten uit hoe je de plantweerbaarheid stimuleert.Heb je nog vragen?

Benieuwd wat plantweerbaarheid voor jou kan betekenen of heb je vragen over de effecten of de voordelen ervan? Voor vragen kun je onze kennisbank raadplegen, of neem via onderstaand contactformulier contact op met één van onze meststofspecialisten van de afdeling gewasverzorging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie. 
Do not delete this link