Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Terraprint

Terraprint

logo terraprintOm uw planten onderscheidend en herkenbaar in de markt te zetten, biedt Terraprint tal van mogelijkheden. Steeketiketten en hanglabels zijn daar het belangrijkste onderdeel van, zo ook andere vormen van promotie en verpakkingsmogelijkheden. Door kennis in de groensector kan Terraprint u advies op maat geven.
Terraprint verzorgt ontwerp, opmaak, lithografie, drukwerk, afwerking en het logistieke traject daarvan. Uw aanspreekpunt van idee tot eindproduct waar kwaliteit en service bovenaan staat. 

Duurzaamheid

Binnen de tuinbouwsector wordt duurzaamheid steeds groter en belangrijker. Benieuwd op welke manier Terraprint zich hiermee bezig houdt? Klik dan op onderstaande banner.

Potcovers, labels & meerJoyce van der Burg Over Joyce van der Burg

Joyce van der Burg, productspecialist op de afdeling Packaging & Design, heeft al ruim 10 jaar ervaring in de tuinbouwsector. “Het leukste aan mijn werk vind ik de verbindingen leggen tussen klant, producent en andere betrokken partijen. Door die samenwerking op te zoeken, kunnen we de klant van de gewenste klantspecifieke verpakking voorzien. Ik houd van aanpakken en denk in oplossingen. Het ontzorgen van de klant is elke dag een leuke en belangrijke uitdaging voor mij!”Meer informatie over Terraprint

Heeft u vragen over Terraprint of een vraag over de producten en diensten die Terraprint biedt? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op. Do not delete this link