Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Zonnepanelen via Royal BrinkmanZonnepanelen via Royal Brinkman

Het energieverbruik op land- en tuinbouwbedrijven is aanzienlijk. De agrosector is daarom constant op zoek naar manieren en middelen om dit energieverbruik terug te dringen. De installatie van zonnepanelen sluit hierop aan. Daarnaast levert dit een bijdrage aan het duurzaam en milieuvriendelijk telen.

Het gehele traject wordt van A tot Z verzorgd (van subsidie-aanvraag tot installatie)
Zakelijk interessant door diversie subsidiemogelijkheden
Duurzaam en millieuvriendelijk telen


Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor je kunnen opleveren?


      
Traject wordt van A tot Z verzorgd  Zakelijk interessant door subsidies en aftrekposten Rendement van 20% haalbaar

Kennisbankartikelen over zonnepanelen

AdviesgesprekZonnepanelen in de tuinbouw

Met zonnepanelen maak je optimaal gebruik van de grootste energiebron op onze aarde, de zon. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in elektriciteit. Echter zijn er diverse soorten zonnepanelen op de markt. Van een Monokristallijn zonnepaneel en Polykristallijn zonnepaneel tot een Amorf zonnepaneel; de keuze van het type zonnepaneel hangt af van jou wensen.

Zonnepanelen kopen
Bij Royal Brinkman kies je voor zonnepanelen die behoren tot de top van de markt. Bij het kopen van zonnepanelen krijg je garantie op het gehele systeem – de zonnepanelen, omvormer, monitoring systeem en het montagesysteem. Zo zorgen we voor een zorgeloze werking voor de gehele levensduur van je zonnepaneleninstallatie. Wil je advies bij het kopen van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist Raymond van Reijn.

Verschillen zonnepanelen
Het soort zonnepaneel wordt bepaald door het materiaal waarvan de zonnecellen zijn gemaakt. De soorten monokristllijn, polykristallijn en amorf zijn bijna allemaal  gebaseerd op het halfgeleidermateriaal silicium. Ook zijn er twee types kristallijne zonnecellen: de monokristallijne en de polykristallijne zonnecellen, deze zijn anders gemaakt en er is een duidelijk verschil in uiterlijk. 

- Monokristallijn zonnepaneel
Bij een monokristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit één zonnecel. Het oppervlakte van de zonnecellen zijn egaal zwart van kleur en hebben geordende elektroden.

- Polykristallijn zonnepaneel
Bij een polykristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit meerdere grove kristallen. De zonnecellen vertonen een soort gebroken schervenpatroon

- Amorf zonnepaneel
In het dunne-film zonnepaneel wordt amorf silicium gebruikt. De amorfe zonnepanelen bevatten geen kristallen waardoor ze zeer buigzaam zijn. 


Do not delete this link