Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Poederkrijten

Poederkrijten geven een mooie, egale schermlaag en kunnen wereldwijd gebruikt worden in kassen en tunnels. Royal Brinkman biedt een ruim assortiment om de kas te krijten.

2 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Shadefix (1125) 25kg
370014553
Prijs per eenheid:
zak
Whitefix (1125) 25kg
370014431
Prijs per eenheid:
zak
Resultaat 1-2 van 2
Toon
Do not delete this link

Poederkrijten voor een kortere schermperiode

Poederkrijt wordt gebruikt wanneer een korte schermperiode gewenst is. Poederkrijten zijn namelijk minder slijtvast dan vloeibare krijtmiddelen. Daarom wordt poederkrijt vaak ingezet in droge en mediterrane klimaten. Ons assortiment poederkrijt bestaat uit krijtmiddelen van exclusieve leverancier Hermadix. De poederkrijten bevatten pure kalk en een toevoeging van zetmeel als bindmiddel. Poederkrijt is vast in vorm en is leverbaar in zakken. Wil je weten of poederkrijt geschikt is voor jouw situatie? Onze specialisten schreven een artikel over de verschillen tussen poederkrijt en vloeibare krijtmiddelen.

Verwijderen van krijt op het kasdek

In tegenstelling tot pastakrijten kunnen poederkrijten niet verwijderd worden met Removit. Door de lage slijtvastheid is het niet nodig om het kasdek schoon te maken, doordat ze gelijkmatig afslijten. Een extra arbeidsbesparing levert dit op. Echter is het wel van belang dat met name in donkere periodes het kasdek schoon is. Onze specialist geeft je tips over het optimaal gebruik maken van zonlicht

Poederkrijt kopen

Het assortiment van poederkrijten is verkrijgbaar in zakken. Ontvang je graag meer informatie of wil je een advies over de mogelijkheden van poederkrijt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze schermmiddelen specialisten van de afdeling gewasverzorging. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link