Waar kan je tweedehands tuinbouwmachines en -materialen kopen?

Waar kan je tweedehands tuinbouwmachines en -materialen kopen?Er zijn in Nederland verschillende partijen die tweedehands tuinbouwmachines en –materialen aanbieden. Hierbij kan je een onderscheid maken tussen gespecialiseerde bedrijven die zelf verantwoordelijk zijn voor de inkoop en verkoop van deze tuinbouwmachines en –materialen, en partijen die functioneren als marktplaats. Hieronder vind je een overzicht van de grootste partijen op het gebied van tweedehands tuinbouwmachines en -materialen in Nederland. 

DS Hortitrade

DS Hortitrade levert en installeert wereldwijd zowel nieuwe als tweedehands tuinbouwmachines en –materialen. Het bedrijf heeft een ruime voorraad. Deze kan je bekijken via de website van DS Hortitrade, maar ook in de showroom in Monster (Zuid-Holland). 

Hortimat

Ook Hortimat beschikt over zowel een website als een showroom. Deze showroom zit eveneens in Monster (Zuid-Holland). Het bedrijf biedt de mogelijkheid om machines (tegen meerprijs) te laten aanpassen, bijvoorbeeld door ze uit te laten rusten met een nieuw besturingssysteem of de lengte of breedte aan te passen.

Duijndam Machines

Duijndam Machines heeft een showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel (Zuid-Holland), waar zij standaard meer dan 800 machines op voorraad hebben. Het complete assortiment kan je ook bekijken via de website. Net als DS Hortitrade, levert Duijndam Machines hun tuinbouwmachines en –materialen wereldwijd. 

TuinbouwMarktplaats

TuinbouwMarktplaats is de grootste aanbieder van tweedehands tuinbouwmachines en -materialen voor de tuinbouw. Hier vind je zowel het assortiment van partijen als DS Hortitrade, Hortimat en Duijndam Machines terug, als de machines en materialen die telers zelf via dit platform te koop aanbieden. 

Tweedehands.nl

Op Tweedehands.nl vind je tweedehands producten in allerlei categorieën, waaronder de categorie ‘Landbouw & tuinbouw’. Net als op TuinbouwMarktplaats vind je op Tweedehands.nl zowel machines en materialen van gespecialiseerde bedrijven als van telers.

Andere partijen

Andere partijen waar je terecht kan voor tweedehands tuinbouwmachines en –materialen, zijn:

Waarom geen tweedehands tuinbouwmachines en –materialen op royalbrinkman.nl?

Royal Brinkman kiest ervoor om geen gebruikte en/of tweedehands tuinbouwmachines en -materialen aan te bieden via royalbrinkman.nl. De reden hiervoor is dat wij ernaar streven om constante kwaliteit te leveren. Met de verkoop van tweedehands producten kunnen we dit niet garanderen. Omdat de vraag naar deze artikelen groot is, willen we middels dit artikel toch een helpende hand bieden.