Klant worden bij Royal Brinkman is zo geregeld!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Ruim 3000 kwekers gingen je voor  Bekijk je persoonlijke prijzen in de webshop! 24/7 bestellen via royalbrinkman.nl 
Overal uw persoonlijke prijzen!
Wij maken met jou als kweker afspraken op maat. Hierdoor zie je in de webshop jouw persoonlijke prijzen! Het inrichten hiervan vindt plaats in samenwerking met één van onze accountmanagers. Op het moment dat je een toegangscode aanvraagt, zullen zij samen met jou afspraken maken. De accountmanager zal vragen naar artikelen die je regelmatig gaat afnemen en artikelen waar je interesse naar uit gaat, gebaseerd op je jaarbehoefte. 

Na de juiste voorbereiding ontvang je een toegangscode en kun je aan de slag met royalbrinkman.nl. Het maakt dan ook niet uit of je via één van onze winkels, telefonisch, per e-mail of via de webshop bestelt. Uw prijzen zijn overal gelijk.

Indien je een grote hoeveelheid van één artikel wilt bestellen, is het óók mogelijk om via de webshop een offerte aan te vragen. Deze wordt direct doorgestuurd naar jouw vaste contactpersonen. Ook via de webshop kun je de offerte accorderen zodat jouw bestelling nog sneller afgeleverd kan worden. Hoe bedoel je een persoonlijke webshop!
Kwekers over Royal Brinkman
Bij Royal Brinkman streven we ernaar om kwekers zo veel mogelijk te ontzorgen. Samen met hen werken we aan nieuwe oplossingen om het bedrijfsproces zo goed mogelijk te optimaliseren en het maximale uit de teelt te halen. Hierdoor kan er efficiënter en effectiever gewerkt worden. En dat leidt tot tevreden klanten! Wil je weten wat andere kwekers over Royal Brinkman zeggen? Klik dan hier.

"In 1986 had ik de eerste kennismaking met Royal Brinkman en ik ben tot op heden nog altijd tevreden klant!"
     '"In krap 2 weken voerde Royal Brinkman een complete bedrijfsrenovatie uit. Dat was een fijne en snelle samenwerking."
Fresh Meer Products     Van Veen Vetplanten
Meer Fresh Products
Pieter Geerts
   
Van Veen Vetplanten

Aad van Veen