Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Shop  klant worden

klant worden

Één vast contactpersoon voor al je vragen 
Bekijk je persoonlijke prijzen in de webshop  Keuze uit ruim 30.000 producten 
Om je beter van dienst te kunnen zijn, hebben we meer informatie nodig over je achtergrond. Geef hieronder aan welke situatie het meest van toepassing is voor jou.

Belangrijk om vooraf te weten dat Royal Brinkman alleen levert aan bedrijven die actief zijn in de professionele glastuinbouw. Wij bedienen geen particulieren of bedrijven die buiten de tuinbouw actief zijn.
Zo werkt het


 • Vul je gegevens in

  Laat eenmalig je gegevens achter
  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat we in één keer je gegevens kunnen verwerken


 • Je gegevens worden verwerkt

  • Je persoonlijke prijzen worden ingesteld door je persoonlijke contactpersoon
  • Je persoonlijke webshop account wordt aangemaakt


 • Je hebt toegang tot royalbrinkman.nl

  • Je ontvangt een bericht als alles is ingericht
  • Welkom! je kunt aan de slag. • Ronald van der Salm over de voordelen van royalbrinkman.nl

  Via royalbrinkman.nl is het heel erg makkelijk om heel erg snel iets te bestellen. Je kan snel het juiste product vinden en dit heb je de volgende dag nog in huis. Ronald van der Salm, eigenaar van het bedrijf Pure Gerbera in Delfsgauw is al meerdere jaren klant bij Royal Brinkman en besteld regelmatig via de webshop. In deze video vertelt hij over de voordelen van royalbrinkman.nl.


Kennispartner en toeleverancier voor de professionele tuinbouw

Royal Brinkman is toonaangevende toeleverancier voor de professionele glastuinbouw met een duidelijke visie op de toekomst. Samen met telers, leveranciers en overige partners willen we de tuinbouw wereldwijd verbeteren. We doen dit met maar één doel: telers helpen hun opbrengst te verbeteren. Op royalbrinkman.nl vind je kennis, advies & producten op één plek. Jouw tuinbouwbenodigdheden bestel je eenvoudig & snel online. Bovendien adviseren onze specialisten je graag en zoeken we samen een passende oplossing voor jouw teeltsituatie. Of dit nu gaat over het optimaal gebruik maken van natuurlijke vijanden of het toedienen van de juiste voedingselementen. Onze specialisten helpen je graag.

Een tuinbouwtoeleverancier met meer meer dan 130 jaar ervaring

Royal Brinkman werd opgericht in 1885 en is nu al meer dan 130 jaar actief als tuinbouwtoeleverancier en kennispartner voor de tuinbouw. Wereldwijd leveren we aan bloemen- en plantenkwekerijen, groente- en fruitteeltbedrijven en andere tuinbouwbedrijven. Als tuinbouwleverancier, adviseur en installateur voorzien wij in jouw behoefte met ons productportfolio van meer dan 30.000 producten op het gebied van teeltwisseling, mechanisatie, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, service artikelen en technische projecten. Als kennispartner staan we voor jou klaar. 
Do not delete this link